Af - 09/06-15 15:56

Går Jorden under til september?Går Jorden under til september?

Det er angiveligt en selverklæret profet, der har startet rygterne, og nu blander selveste Nasa sig i debatten.

storybild

(Billede: Polfoto/arkiv)

En gigantisk asteroide har kurs mod Jorden med nok kraft til at udrydde menneskeheden. Sådan lyder den opsigtsvækkende udmelding i et fora for religiøse konspirationsteoretikere, der anslår, at asteroiden rammer mellem 22-28. september 2015.

Tossesnak, vil de fleste nok kalde det, men forudsigelserne har alligevel vakt så stor opsigt, at det amerikanske rumagentur Nasa nu kommenterer sagen. For her har man en lidt anden opfattelse.

- Nasa har ikke kendskab til en asteroide eller komet, der på nuværende tidspunkt har en kurs, hvor den vil kollidere med jorden. Så sandsynligheden er ganske lille, siger en talsmand til Yahoo News.

Og der er flere opløftende ord. Vi skulle nemlig være sikret ganske lang tid frem.

- Faktisk er der efter vores bedste overbevisning ikke noget større objekt, der ser ud til at ramme jorden i de næste mange hundrede år, fortsætter talsmanden.

Forskerne har talt: Her skal du gemme dig for zombierne!
Forskerne har talt: Her skal du gemme dig for zombierne!

Det er angiveligt en mand ved navn Efrain Rodriguez, der står bag den opsigtsvækkende dommedagsprofeti, som han hævder at selveste Gud har fortalt ham. Ifølge The Inquisitr hævder Efrain Rodriguez, at han allerede forsøgte at advare Nasa om katastrofen tilbage i 2010, samt at Barack Obama skulle være orienteret.

Forskere: Nu er vi to minutter tættere på dommedag
Forskere: Nu er vi to minutter tættere på dommedag

TV: Her er klippet der skal vises ved jordens undergang
TV: Her er klippet der skal vises ved jordens undergang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx