Af - 30/04-16 17:52

TV: Lesbisk kvinde smidt ud fra toilet - politiet tror hun er en mandTV: Lesbisk kvinde smidt ud fra toilet - politiet tror hun er en mand

Hun står i kø til dametoilettet, da politiet pludselig kommer og trækker væk med hende.

Toilettets gæster raser, mens politiet trækker afsted med en tissetrængende lesbisk kvinde. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

"Hun er en pige, og i chikanerer hende fordi hun er lesbisk?" råber en af de tissetrængende tilskuere vredt, mens de politimændene trækker afsted med en toiletbesøgende, der ikke har ID med til at bevise, at hun er kvinde.

16-årig pige smidt ud af McDonald's efter toiletbesøg
16-årig pige smidt ud af McDonald's efter toiletbesøg

Politiet trækker først kvinden ud i en midtergang, før de igen beder om ID, men da toiletgæsten fornærmet nægter at fremvise bevis for sit køn, skubber de hende ud, mens de kalder hende 'sir' (den engelske tiltale for Hr.).

Videoen er oprindeligt lagt på facebook af aktivist og blogger Tamara McDaniel.

- Lesbisk chikaneret og tvunget til at forlade et offentligt toilet, fordi politiet insiterer på, hun er en mand. Er det dét 'gør Amerika godt igen' vil sige? Det gør mig virkelig trist, og jeg vil ikke have noget med denne irrationelle frygt at gøre. Jeg mener, kan du ikke forestiller dig 1000 måder denne type love vil blive brugt som undskyldning for at chikanere og ydmyge og arrestere folk? Jeg ryster på hovedet, skriver hun i sit opslag.

Akavet: Loven kræver, hun skal bruge herretoilettet
Akavet: Loven kræver, hun skal bruge herretoilettet

Flere af kvinderne på toilettet råber og protesterer over politiets beslutning, men hvorvidt den afviste kvinde nogensinde fik lov at lade sit vand på toilettet, vides ikke.

Videoen kommer i kølvandet på den heftige debat om trans-personer på kvindetoiletter, der raser i USA i øjeblikket.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx