Af NIELS PEDERSEN FØLG - 13/03-17 07:05

Efter 400 blowjobs på tre uger: Nu kommer italiensk nøgenmodel med nyt, frækt tilbudEfter 400 blowjobs på tre uger: Nu kommer italiensk nøgenmodel med nyt, frækt tilbud

Den italienske glamour-model Paola Saulino har gjort det igen.

storybild

Paulo Saulino, 27, er klar til en tour i Italien i januar.

Sidste år blev hun med et verdensberømt, da hun lovede et blowjob til alle nej-sigere, hvis en omfattende reform af Italiens forfatning blev nedstemt. Det gjorde den - og nu er hun i fuld gang med at holde sit ord.

Om Saulino er blevet skuffet over størrelsen hos de 400 italienske mænd, hun hidtil har 'betjent', skal være usagt, men nu melder hun sig klar til at prøve noget 'større og bedre'. Med en mand, der er endog særdeles veludrustet.

Det skriver Daily Star.

Overfor den britiske avis er Paola Saulino kommet med et frækt tilbud til den 44-årige skotte Mohammed Abad, der - præcis som hende selv - er blevet lidt af en berømthed på grund af sine seksuelle præstationer.

CI VOGLIONO LE PALLE #goodmorning #shhh #fuck #fuckyou #ass #myassisbetterthanyourface

Et opslag delt af PAOLA SAULINO (@insta_paolina) den

Som barn mistede Mohammed Abad sin penis i en ulykke, men efter et større kirurgisk indgreb har han nu fået en hele 20 centimeter lang kunstig penis. Historien gik verden rundt sidste år, og siden har han væltet sig i tilbud fra kvinder, der gerne vil være sammen med ham. Dem føjer Paola Saulino sig nu til.

»Jeg tror, at det vil være fantastisk, hvis jeg kan kan bruge mine evner på ham,« siger hun til Daily Star Online og tilføjer:

»Jeg har aldrig set en kunstig penis før. Måske er den større og bedre end en normal penis. Jeg tror, det ville være en rigtig sjov oplevelse.«

Hun slår snart et smut forbi Storbritannien med sin berømte 'Pompa Tour' ('Pompa' betyder 'at pumpe' på italiensk, men er også et slang-ord for oralsex, red.) og foreslår, at de to kunne få et frækt stævnemøde i den forbindelse.


Den er Mohammed Abad med på.

»Jeg siger ikke nej til noget. Hvis vi kan finde et tidspunkt, så ville jeg ikke sige nej til det,« siger han til Daily Star.

Oprindelig havde Paola Saulino planlagt at afholde sin Pompa Tour i løbet af januar i 10 italienske storbyer. Men kort efter annonceringen af touren blev den udvidet med yderligere 12 byer, som hun besøger i løbet af februar og marts, og nu slår hun så også et smut forbi Storbritannien.

Nyt studie bekræfter, hvad mange mænd frygter
Nyt studie bekræfter, hvad mange mænd frygter

Mand tiltalt for at tvinge 10-årig til sex for 25 år siden
Mand tiltalt for at tvinge 10-årig til sex for 25 år siden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx