Af Berit Hartung - 10/12-17 11:51

Ny-forlovet par kiggede på barndomsbillede: Så opdagede de hvem der var i baggrundenNy-forlovet par kiggede på barndomsbillede: Så opdagede de hvem der var i baggrunden

Et ungt par fra Kosovo fandt pludselig ud af, at de havde 'mødtes' ti år tidligere, da de begge var børn.

storybild

Et nyforlovet par fra Kosovo kunne ikke tro deres egne øjne, da de fandt ud af, at de begge er på dette gamle billede. Det viser, at de 'mødte' hinanden allerede som børn. Drengen i baggrunden er nemlig nu forlovet med en af pigerne i gruppen i forgrunden.

»Undskyld mig, men har vi ikke set hinanden før.«

Sådan lyder en fortærsket scorereplik, men hvis Mirand Buzaku fra Kosovo havde brugt den, da han sidste år mødte sin kæreste Verona Koliqi for første gang, havde den været sand.

Ved et tilfælde fandt parret nemlig for nylig ud af, at deres veje krydsede hinanden allerede som børn.

Verona Koliqis kusine sendte hende et foto på mobilen, hvor de begge sad i vandkanten på en stand i Montenegro. Kusinen synes, at de begge så sjove ud, og ville dele mindet med hende. Verona viste det til sin kæreste, så han kunne se hendes sjove frisure som barn, men det var en dreng i baggrunden på billedet, der fangede hans interesse.

»Han sagde, hold da op, jeg tror, det der er mig! Vi kiggede begge på hinanden og sagde: 'Nej, det kan simpelthen ikke være rigtigt,« fortæller hun til Yahoo Lifestyle.

Mirand Buzaku blev opmærksom på drengen i baggrunden, som flød rundt på en luftmadras, fordi det mindede ham om, hvordan han selv tilbragte mange timer ved stranden som barn. Også drengens tøj og hår virkede bekendt for ham. Derfor fik han fat i sin familie, som bekræftede, at de havde besøgt netop den strand på det tidspunkt.

»Jeg troede ikke, sådan noget kunne ske, selv om jeg har hørt talemåden: 'Du vil møde din soulmate mindst én gang, før I rent faktisk mødes,'« siger hun.

Verona Koliqis bor nu i London, og hun mødte Mirand Buzaku sidste år, da hun var hjemme på besøg. Året efter friede han til hende på et ferieresort i Tyrkiet.

Hun arbejder som make up-artist og bruger normalt sin Instagram-konto til at dele billeder af øjenbryn, vipper og anden make up. I begyndelsen af december delte hun imidlertid også fotoet fra stranden på sin profil på Instagram, hvor det har fået mere end 30.000 likes. Mange skrev også en kommentar og ønskede tillykke, mens andre igen har delt deres egen kærlighedshistorie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Agent i stor kritik af...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Mål-Pål slog til: Hobro slog tamt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx