Af - 08/10-16 19:48

85-årig blev forsøgt røvet: Det kom tyven til at fortryde85-årig blev forsøgt røvet: Det kom tyven til at fortryde

En ældre pensionist blev forsøgt røvet på åben gade, men det ville han ikke finde sig i. Tyven blev den helt store taber.

storybild

Her ses den 85-årige Ernie Hanratty, der stolt viser sine knyttede næver. Pas på, tyv!

Det er en dødssynd at stjæle, og det er især fejt, hvis dit offer er pensionist. Det måtte en 21-årig røver sande, efter han forsøgte at røve en 85-årig mand fra England. Det skriver Daily Mail.

62-årig dør af sine kvæstelser efter overfald i Tønder
62-årig dør af sine kvæstelser efter overfald i Tønder

Han havde dog valgt den forkerte pensionist at lægge sig ud med. Ernie Hanratty var bokser i sine unge år, så da en ung tyv antastede ham, tog Ernie kampen op.

- Under min opvækst lærte jeg at passe på mig selv, og at ingen skulle chikanere mig. Jeg boksede i Stanley Boys Club og jeg var ingen dårlig bokser, men fodbold var lige mig, så jeg havde kun tre boksekampe, udtalte den forurettede mand til Daily Mail.

Britisk formandsfavorit i livsfare efter slagsmål med partifæller
Britisk formandsfavorit i livsfare efter slagsmål med partifæller

På vej hjem fra en shoppingtur tog tyveknægten pludselig fat i kraven på den 85-årige brite, og forlangte, at han afleverede sine penge

- Giv mig 150 kroner og jeg lader dig gå, havde tyven angiveligt sagt.

- Du kommer sgu til at gå, men du får ikke nogle penge, svarede Ernie køligt igen, før han tog fat i håndleddet på tyven, og der opstod tumult, hvor pensionisten faldt omkuld.

Mand får hellig tatovering og stikker af fra regningen
Mand får hellig tatovering og stikker af fra regningen

Tyven, 21-årige Daniel Rose, så sit snit til at stikke af fra bedstefaderen med slag i, og fik ikke en krone med sig. Til gengæld fik han to og et halvt år i fængsel, på trods af at han oprigtigt ikke ser ud til at kunne huske overfaldet - han var nemlig både fuld og påvirket af stoffer.

Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon
Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon

Daniel har siden fået dårlig samvittighed, men det har Ernie, der er oldefar, ikke noget til overs for:

- Han fortjener at ryge i spjældet. Jeg håber det lærer ham en lektion, i mine unge dage havde man mere respekt end at opføre sig sådan. Hvis jeg havde været et par år yngre, ville han være røget i gulvet på et splitsekund, afsluttede han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx