Af - 31/07-16 12:33

TV: 4-årig med sjælden sygdom ligner en mand på 80TV: 4-årig med sjælden sygdom ligner en mand på 80

En lille dreng fra Bangladesh er fanget i en gammel mands krop. Hans forældre ved ikke, hvad de skal stille op.

I videoen herover kan du få et lille indblik i Bayezid Hosseins liv.

Bayezid Hossain fra Bangladesh lider af et oppustet ansigt, hængende øjne, løs hud, ømme led, urinvejsproblemer og dårlige tænder.

Alt sammen noget, man kan forvente af en gammel mand i sit livs efterår - men Bayezid Hossain er kun fire år gammel.

Man mener, at den lille dreng lider af den ekstremt sjældne sygdom progeria - en sygdom, som vi danskere er blevet bekendt med via danske Jesper - ‘drengen i den gamle krop’ - som kom i offentlighedens søgelys takket være en række tv-programmer for et par år siden.

TILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dag
TILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dag

Bayezid Hossains 18-årige mor, Tripti Khatun, siger ifølge Daily Mail, at andre børn i byen er bange for at lege med ham, og det er hjerteskærende for hende at se.

- Han ligner ikke andre børn. Han ligner en gammel mand. Som førstegangsmor kan jeg ikke bære smerten af at se mit barn på denne måde, siger hun.

Stærkt venskab: Intet kan adskille kæmpen og den lille pige
Stærkt venskab: Intet kan adskille kæmpen og den lille pige

Hendes mand og Bayezids far er 22-årige Lovelu Hossain. De er fætter og kusine, hvilket er almindelig praksis på de egne, og de blev gift allerede da Tripti var 13 år gammel.

Lovelu Hossein tjener knap 500 kroner om måneden, så de godt 35.000 kroner, parret gennem tiden har betalt for læger og healere - som alligevel ikke har kunnet hjælpe deres søn - har været hårdt givet ud.

TV: Teenagepige med mystisk lidelse bor i en plastikbalje
TV: Teenagepige med mystisk lidelse bor i en plastikbalje

- Vi har været på hospitaler, hellige skrin, fakirer, shamanar - hvad end folk har foreslået. Alligevel er hans situation uændret, og det bliver nok værre dag for dag. Min søn er ikke en normal baby, og det er tragisk for enhver far at vide, at hans barn ikke vil overleve længe, siger han med henvisning til det faktum, at progeria-patienter i gennemsnit kun bliver 13 år gamle.

- Som alle andre forældre ønsker vi, at vores barn lever et langt og sundt liv, men vi føler, at kun et mirakel kan redde os nu.

Inden første date vidste Andy, at hans kommende kæreste snart ville dø
Inden første date vidste Andy, at hans kommende kæreste snart ville dø

Han slår dog fast, at de begge elsker deres lille dreng, og de prøver at nyde den tid, de har med ham.

- Jeg er stolt af ham. Han er ekstremt intelligent sammenlignet med andre børn på hans alder. Hans forhold med hans kusiner er meget venligt og sjovt. Og han forstår sin lidelse, men han kan ikke lide at tale om den - han græder bare, når han føler, det bliver akavet, siger Lovelu Hossein.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx