Af Lars Dinesen - 15/10-17 19:13; Opdateret: 15/10-17 19:24

23-årig studerende blev filmet have sex med kvinde på togstation og gik viralt23-årig studerende blev filmet have sex med kvinde på togstation og gik viralt

Det var hans mor, der fortalte ham om det.

storybild

Tryk på billedet nedenfor for at se et billede fra videoen. (Video: Twitter@ErenLDN)

7.800 gange på Twitter. Så mange gange er videoen af britiske studerende Dominic Richardson blevet delt siden han en dag i august havde sex med en rødhåret kvinde på togstationen Hackney Downs i London.

Det skriver Metro.

At blive delt på sociale medier med bukserne nede om anklerne. Det er nok en behandling som de færreste ønsker sig, især, når man får at vide, at man er blevet en modvillig internetsucces af sin egen mor. Ikke desto mindre, så er det netop det, der er sket for en 23-årige studerende fra Storbritannien. En mand havde nemlig filmet de to klokken lidt over syv om morgenen en augustlørdag.

»Jeg fortryder det. Det var 90 sekunders vanvid,« siger den psykologistuderende fra byen Ipswich.

AdvarselStødende billede. Tryk for at vise.

Knalderiet med den rødhårede kvinde tog dog ikke blot de 90 sekunder, som man kan se på videoen, der florerer på Twitter. Efter at humpet lidt stående, så pakker de to turtelduer deres respektive sager sammen og tager tøjet på igen. Herefter stiger de på toget som om intet var hændt. Den 23-årige Dominic forklarer, at de blev afbrudt af et tog, der anløb perronen. Herefter tog de, ifølge Dominic, hjem til ham for at afslutte deres forehavende.

Han troede dog ikke, at der var nogen, der havde lagt mærke til, at han dyrkede sex med en kvinde, som han selv beskriver som 'europæisk og omkring de 45 år.'

»Jeg havde ingen idé om, at vi blev filmet. Jeg troede, at de folk stod meget længere nede af perronen,« lyder det fra den 23-årige studerende.

Den studerende skulle imidlertid snart finde ud af, at han var blevet foreviget sammen med morgenens udkårne.

»Det første, jeg hørte til det, var, da min mor ringede mig op og spurgte, om jeg det var mig på videoen?«

Videoen har ansporet British Transport Police til at finde frem den 23-årige scorekarl for at give ham bøde på 170 pund, cirka 1400 danske kroner, for blufærdighedskrænkelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx