Af - 27/04-16 15:42; Opdateret: 27/04-16 20:18

Husker du kvinden i den gule jakke? Nu er hun vågnet fra komaHusker du kvinden i den gule jakke? Nu er hun vågnet fra koma

Den 42-årige stewardesse har ligget i kunstigt koma i 25 dage, men nu er der lys forude.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder fra angrebet her.

Efter terrorangrebet på lufthavnen i Bruxelles den 22. marts blev stewardessen Nidhi Chaphekar billedet på det voldsomme bombeangreb. Nu er hun vågnet fra koma.

Det skriver Daily Mail.

Kvinden sidder på en bænk med puds i ansigtet få sekunder efter en af de to eksplosioner i lufthavnen i Zaventem, der slog 37 mennesker ihjel inklusiv to selvmordsbombere. Nidhi, der har arbejdet som stewardesse hos Jet Airways igennem 15 år var på vej til sin afgang mod Newark i USA, da bomberne sprang.

To mistænkte bag Bruxelles-angreb sigtet for terror
To mistænkte bag Bruxelles-angreb sigtet for terror

Hurtigt blev billedet af stewardessen, der er fra Mumbai og er mor til to, til billedet på hele katastrofen, og flere millioner brugere på de sociale medier delte billedet under hashtagget #PrayforNidhi. Hun havde forbrændinger på 15 procent af kroppen og havde brækket foden.

Nu oplyser flyselskabet, som hun arbejder for, at hun er blevet taget ud af det kunstige koma, som de belgiske læger har lagt hende i slutningen af marts. I alt har Nidhi ikke været bevidsthed i 25 døgn.

- Hun åbnede sine øjne, så op på mig og smilede. Jeg forsikrede hende om, at alting bliver godt nu. Hun har også talt med vores børn over telefonen, fortæller hendes husbond Rupesh overfor Daily Mail.

Belgien accepterer USA-hjælp til efterforskning af angreb
Belgien accepterer USA-hjælp til efterforskning af angreb

Hendes mand forklarer, at selv om Nidhi allerede har fået foretaget flere små operationer, så ved man endnu ikke, hvornår hendes behandling er færdig på det belgiske Grande Hospital de Charleroi knap 60 kilometer fra Bruxelles.

- Hun har en idé om, at hun har sovet en del, men hun ved ikke, hvor mange dage, der er gået. Vi har ikke talt om eksplosionerne endnu, fortæller manden overfor den britiske avis.

LÆS OGSÅ: Mystik om danske anholdelser kort efter terror i Belgien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx