Af - 11/06-16 12:43

Videoen der får dig til at græde: Da han ser sin brud, får tårerne frit løbVideoen der får dig til at græde: Da han ser sin brud, får tårerne frit løb

En brudgom kunne for nylig slet ikke holde tårerne tilbage, da hans brud trådte ind i kirken ved deres bryllup. Se hans reaktion her.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kan se bryllupsvideoen i bunden af artiklen. Her i galleriet kan du finde de bedste bryllupsfotos fra 2015. De er samlet og bedømt af The International Society of Professional Wedding Photographers.

En meget følelsesladet og rørende bryllupsvideo optaget i kirken St. Martin-in-the-Fields i Trafalgar Square, London, giver våde øjne til internetbrugere verden over.

Det skriver Mashable.

Wow: Brud havde dette skøre krav til brudepige
Wow: Brud havde dette skøre krav til brudepige

De Rienzo Films filmede det rørende øjeblik, hvor brudgommen, Gabriel, giver tårerne frit løb, mens hans kommende kone, Annabella, går op ad kirkegulvet.

Til sidst forsøger Gabriel at vende sig væk fra sin brud for at stoppe tårerne. Men så træder hans forlover til og støtter ham.

- Kom så. Det er dit øjeblik, mand. Kig så på din kone. Kig på hende, siger forloveren i videoen.

Siden videoen er blevet lagt op, har den fået masser af kommentarer fra YouTube-brugere, der selv er blevet meget rørt af at se den.

- Jeg græd i fem minutter, og jeg kender ikke engang de her mennesker, lol. Det er virkelig herligt. Jeg ville ønske, jeg kunne se det hele, skriver en bruger.

- Jeg har set den mindst 12 gange allerede siden i går, og jeg får stadig kuldegysninger. Jeg har aldrig set noget som det her i mit liv nogensinde før. Der er så mange følelser. Han var totalt overvældet af sin brud. Må han have det sådan 5, 10, 20 og 60 år fra nu, hver gang han ser hende. Gud velsigne dem. Vidunderlig video, skriver en anden bruger.

Du kan se videoen fra det rørende øjeblik her:

Mads Ulrik og Mia holdt hemmeligt bryllup: Overraskelsen var fed
Mads Ulrik og Mia holdt hemmeligt bryllup: Overraskelsen var fed

Brud deler forfærdelige bryllupsbilleder på Facebook: Her er årsagen
Brud deler forfærdelige bryllupsbilleder på Facebook: Her er årsagen

Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år
Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx