Af Webstud/AS - 09/09-17 17:57

20.000 amerikanere dropper evakuering: Vil skyde mod orkanen20.000 amerikanere dropper evakuering: Vil skyde mod orkanen

Over 20,000 amerikanere har besluttet sig for at kæmpe mod orkanen Irma, når den rammer Florida i løbet af søndag.

storybild

Personen på billedet er ikke med til at skyde Irma.

En amerikaner har oprettet en begivenhed, hvor han opfordrer folk til at skyde orkanen Irma. Nu er han blevet blæst omkuld af antallet af deltagere, der trodser vejret for at bekrige naturkræfterne, skriver BBC.

- Det var en kombination af stress og kedsomhed, der fik mig til at planlægge begivenheden, fortæller manden bag, Ryon Edwards, til BBC.

Han er overrasket over, at 23,000 Facebook-brugere har tilkendegivet, at de deltager i hans begivenhed, der finder sted i Florida i morgen, søndag.

På begivenheden er en diskussion mellem folk, som forstår sig på fysikkens love, opstået. De mener, at det kan være farligt at skyde kugler ind i stormen. Vinden er nemlig så kraftig, at kuglerne kan ændre retning, og i værste fald ramme mennesker på landjorden.

Blandt de knapt så kloge amerikanere deles diagrammer og grafikker, der angiveligt skulle vise, hvordan man bedst muligt kan skade Irma med skud.

via GIPHY

- Nogen af os er her ikke på samme tidspunkt næste uge, da nogen af os kommer til at miste hjem, forretning, venner og familie. Men intet i verden kan bryde Floridas ånd, ikke engang den her blæsende kælling, skriver en bruger.

- Vær stærke, skytter, opfordrer han de skydegale amerikanere til, som kvitterer med selfies, hvor de poserer med automatvåben, shotguns og endda en enkelt bazooka.

via GIPHY

Selvom begivenheden har et komisk strejf, bliver indbyggerne mindet om alvorligheden af orkanen Irma, der allerede har 24 menneskeliv på samvittigheden. Guvernøren af staten, Rick Scott, har nemlig beordret hele 5,6 millioner af de i alt 20 millioner indbyggere at evakuere.

- Hvis du er blevet beordret til at evakuere, så skal du tage afsted nu. Ikke i aften, ikke om en time - nu, siger han ifølge The Guardian.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx