Af - 20/10-16 17:37

TV: Fortvivlede små piger tvinges ned i slangegravTV: Fortvivlede små piger tvinges ned i slangegrav

En skandaløs video, hvor skolepiger tvinges til at kæmpe sig gennem en slangegrav, forfærder på nettet.

Hvis du har tænkt dig at sende dit barn på selvtillidskursus, så skal det nok ikke være i Malaysia. Grunden? Den skal findes i denne skandaløse video fra Malaysia, hvor en gruppe skolepiger går gennem et rent helvede.

Videoen er dukket op på diverse sociale medier. Den viser en gruppe piger mellem 10 og 12 år, der kæmper sig gennem en mudret slangegrav i en gruppeøvelse, der tilsyneladende skal give dem mere selvtillid. Det ser ud til at gøre det helt modsatte.

For imens pigerne forsøger at kravle op af den mudrede side, bliver de tilsprøjtet med vand.

Mia fik voldsom kemisk reaktion: Nu advarer hun andre om populært produkt
Mia fik voldsom kemisk reaktion: Nu advarer hun andre om populært produkt

Midt i det hele bliver seancen til at sandt hysteri, da en af instruktørerne kaster en slange ned i vandgraven og gør pigerne endnu mere desperate for at komme væk.

Ifølge britiske Metro er kursuslejren, der ligger i den malaysiske stat Perak, nu lukket ned. Fire trænere og seks assistenter er blevet suspenderet.

Kim fik kæmpe chok - troede der var et barn i vaskemaskinen
Kim fik kæmpe chok - troede der var et barn i vaskemaskinen

Oberst Mohd Noor Hassan Ashaari Sulaiman fra det lokale civilforsvar har undskyldt for kurset, men understreger, at slangerne ikke var giftige. Han udtaler samtidig, at aktiviteten var planlagt ud fra træningsvideoer fra YouTube.

Nu skal vi ikke gøre os til dommere over god børneopdragelse, men YouTube er måske ikke det mest pålidelige sted at søge inspiration til børnekurser…

LÆS OGSÅ: Chokeret kvinde: Fandt to indbrudstyve på sin sofa

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx