Af - 19/01-16 19:54; Opdateret: 19/01-16 20:07

Hun drak energidrik hver dag: Sådan ødelagde det hendes livHun drak energidrik hver dag: Sådan ødelagde det hendes liv

Dion drak energidrik hver dag. Det førte til hjerteproblemer, som binder hende til en maskine 24 timer i døgnet.

Bildstrecke im Grossformat »

Der hænger ledninger over alt på hendes overkrop. Ledningerne er sat til en boks, som hele døgnet overvåger hendes hjerteproblemer og blodtryk. Hjerteproblemer skabt af energidrik.

18-årige Dion Parrats kærlighed til energidrikke har ført til massive problemer med hendes hjerte. Forleden uploadede hun et billede på Facebook for at advare andre unge om energidrikkenes farlige egenskaber.

- Før du drikker billige energidrikke så tænk på, hvad du gør ved din krop. Til alle forældre: Lad være med at lade dine børn drikke dem. De bør forbydes, skriver hun.

Citygirls angreb musikanmelder efter grov anmeldelse: Se hans svar
Citygirls angreb musikanmelder efter grov anmeldelse: Se hans svar

I'm aware I look fat as fuck here but I thought long and hard about uploading it. This is what happens when you spend...

Posted by Dion Parratt on Thursday, January 14, 2016

Dion fortæller Mirror, at hendes læge har sagt, at det er hendes brug af energidrikke, som har givet hende det lave blodtryk og de hjerteproblemer, som kan sænke hendes hjerterytme lige pludselig, hvilket får hende til at besvime.

Den unge kvinde fra byen Kettering har drukket de koffeinrige drikke, siden hun var syv år gammel. Da hendes forbrug var højst drak hun fire-fem stykker om dagen, og kunne slet ikke fungere, hvis ikke hun fik dem.

- Jeg tænkte længe over det, før jeg uploadede dette. Det her er, hvad der sker, når du bruger din barndom på at drikke energydrikke. Nu er jeg bundet til disse ledninger og en kæmpe kasse 24 timer i døgnet, skriver hun i sit opslag på Facebook.

Blev du vred over vores Citybois-anmeldelse? Nu svarer anmelderen på dine spørgsmål
Blev du vred over vores Citybois-anmeldelse? Nu svarer anmelderen på dine spørgsmål

Tabte to børn
Det var ikke før, Dion under graviditet for anden gang tabte sit barn, at hun og lægerne forstod, hvor omsiggribende problemerne var.

- Det var ikke før, jeg tabte mit andet barn, at de fandt et problem med mit hjerte. Ærligt talt skal man bare blive tjekket, ingen har lyst til at dø ung, lyder det fra den 18-årige, som var pinlig over hendes krop, men stadig mente at budskabet skulle ud.

LÆS OGSÅ: Citybois bliver slagtet: Det er et fornærmende ringe produkt

LÆS OGSÅ: Studie: Mænd der tyller energidrik er 'forfærdelige'

LÆS OGSÅ: Forskere slår alarm: Så skadelige er energidrikke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx