Af - 13/10-16 07:21

Klog krage hjælper politiet med at opklare mysterieKlog krage hjælper politiet med at opklare mysterie

To australske betjente blev mødt af et usædvanligt syn, da de skulle på tanken. En pose hård narko lå synligt på jorden, og det viste sig, at det ikke var en person, der havde efterladt stofferne.

Bildstrecke im Grossformat »

Kragen er en klog fugl, har forskere bevist. Den kan løse opgaver, husker godt, og har en høj intelligens i forhold til andre fugle. Man skulle tro det var en and, men vidste du, at den også duer til detektivarbejde, og kan assistere politiet i deres mysterier?

Brite ville sende nordkoreansk meth til USA: 15 års fængsel
Brite ville sende nordkoreansk meth til USA: 15 års fængsel

Det fandt Western Australia Police ud af tirsdag, da et par betjente skulle tanke deres patruljevogn på en tankstation. Ved siden af benzinpumpen fandt de en pose metamfetamin, og gik straks i gang med at finde frem til ejermanden.

- Ingen var umiddelbart i nærheden, så de [betjentene] besluttede sig for at tjekke tankstationens overvågningskameraer, for at forsøge at identificere den person, der var ansvarlig for stofferne, skrev politiet på Facebook.

5-årig dreng fandt farlig overraskelse i Kinderæg
5-årig dreng fandt farlig overraskelse i Kinderæg

Men stofferne var ikke smidt åbenlyst på jorden af en person, men derimod af en sulten krage, der havde ledt efter mad i skraldespanden ved siden af benzinpumpen.

Narko for milliarder er fundet skjult i bh-indlæg
Narko for milliarder er fundet skjult i bh-indlæg

Fuglen fik det måltid den kom efter, og hjalp samtidig det lokale politi ved at fiske den lille pose med ‘meth’ ud, så beviset ikke blev destrueret. Nu har politiet konfiskeret stofferne, og leder efter den rigtige ejermand.

LÆS OGSÅ: Narkobaron vil hive Sean Penn i retten for påstand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx