Af - 30/04-16 10:05

Bedårende: Lukas Graham gav seksårig pige en oplevelse for livetBedårende: Lukas Graham gav seksårig pige en oplevelse for livet

Lukas Graham gav en seksårig pige en kæmpe oplevelse efter en koncert i Florida.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Lukas Graham-drengene for nylig spillede koncert ved SunFest i Florida, USA, gav de en seksårig fan en oplevelse, hun sent glemmer.

Ikke bare deltog den lille pige, der er kæmpe Lukas Graham-fan, ved sin første koncert nogensinde - hun fik også mulighed for at møde sine idoler efterfølgende, fremgår det af et opslag på Lukas Grahams Instagram-profil.

Bandet kunne slet ikke stå for den henrivende lille fan, der sammen med sin mor blev inviteret med i turbussen efter koncerten.

- Vi mødte denne søde seksårige pige i går til 'sunfest', West Palm Beach, Florida. Vi er de første musikere, hvis musik hun elsker, og vores koncert var hendes første musikalske liveoplevelse, skriver Lukas Graham og fortsætter:

- Hun var så bedårende, at jeg ikke kunne stå for det. Så hende og hendes mor, @mrs_rosalett, fik lov at se, hvordan en rigtig turbus ser ud. Jeg tror, vi gav hende en virkelig god dag.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx