Af Simon Boas - 10/07-17 16:10

Michael fortalte, at han var blevet kidnappet - havde ikke gennemtænkt politiets reaktionMichael fortalte, at han var blevet kidnappet - havde ikke gennemtænkt politiets reaktion

Den 31-årige Michael Sorbera fra Long Island i New York er blevet sigtet for at iscenesætte sin egen kidnapning i forsøg på at snyde sin mor for løsesummen.

storybild

(Billede: (Nassau County Police Department))

Det skriver det amerikanske medie Fox News.

Michael Sorberas 62-årige mor frygtede det værste, da hun i den forgangne uge pludselig modtog en række beskeder fra sønnen, der skrev, at han var i problemer.

Og da hun kort tid efter modtog et opkald fra en ukendt mand, der sagde, at hendes søn var blevet kidnappet, vidste hun, den var gal.

Den ukendte mand sagde til hende, at han ville gøre hendes søn ondt, hvis ikke hun overførte penge til ham. Undervejs i samtalen skulle kvinden ifølge politiet have talt med sin søn, der bekræftede, at han var blevet kidnappet.

Michael Sorbera bad sin mor om at adlyde ordren og sende den ukendte mand penge.

Men i stedet for bare at sende pengene af sted, valgte Michael Sorberas mor at ringe til politiet, der fredag kunne anholde den 31-årige mand. Da politiet begyndte at undersøge sagen, opdagede politiets efterforskere, at Michael Sorbera befandt sig i sit hjem i Nassau Road. Og at intet tydede på, at han hverken var blevet kidnappet, eller have været i fare, fortæller tv-stationen ABC.

»Han var bestemt ikke blevet kidnappet. Han var ikke i ekstrem fare,« har talsmand fra politiet, Steve Zacchia, udtalt ifølge Fox News.

Michael Sorbera er nu sigtet for blandt andet tyveri.

Hvad motivet for Michael Sorberas løgn var, det vides endnu ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx