Af - 01/09-15 10:13

Ung fyr vil bytte sine hypede Kanye-sko for et nyt organUng fyr vil bytte sine hypede Kanye-sko for et nyt organ

Er du desperat efter et par af de hypede Adidas Yeezy Boost 350? Denne mand vil forære sine væk i bytte for din nyre.

Bildstrecke im Grossformat »

Et par af Kanye Wests populære Yeezys må være enhver sneaker-samlers våde drøm. Men hvor meget vil man give for sådan et par?

Købsprisen på et par Yeezys ligger på 1.600 danske kroner. Men da skoen, kun er produceret i begrænset antal, er den så eftertragtet, at den nu sælges på sider som 'ebay' til op mod 1.000 amerikanske dollars, hvilket svarer til knap 7.000 danske kroner.

TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko
TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko

26-årige Matt Neal fra Michigan i USA ligger inde med et par - men til gengæld mangler han en velfungerende nyre.

Han lider af Bergers sygdom, som er en kronisk nyrelidelse. Derfor bytter han nu sine Yeezys for en ny nyre. Det skrev han i et Facebook-opslag i torsdags.

- Det startede som en joke, men pludselig udviklede det sig. Jeg har virkelig brug for en ny nyre, skriver Matt Neal til metroxpress.

Han forklarer at det - ligesom i Danmark - er ulovligt i USA at tilbyde ting i bytte for organer, men at han er parat til at give yndlings-skoene væk, hvis der dukker en nyre op.

- Jeg har været et 'sneakerhead' siden tredje klasse, og mine Yeezys er klart de fedeste i min samling, men jeg er selvfølgelig parat til at bytte, skriver han.

Her er Kanye Wests ministerhold når han bliver USA's præsident
Her er Kanye Wests ministerhold når han bliver USA's præsident

Matt Neal er blevet kontaktet af mange, som er ligeglade med skoene og som måske vil hjælpe, hvis de kan - men der er også flere, som spørger til størrelsen og muligvis er interesserede i den utraditionelle byttehandel.

Ifølge underholdningssitet TMZ har Kanye West og Kim Kardashian hørt historien om Matt Neal og meldt ud, at hvis hans bytte lykkes, så vil de give ham et nyt par af de populære sko.


LÆS OGSÅ: Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: Nu er populær sko til salg på nettet – så dyre er de blevet på få timer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx