Af - 26/03-16 16:22; Opdateret: 26/03-16 16:34

Se de sjove billeder: 21-årige Alex vågnede op i Barcelona efter vild byturSe de sjove billeder: 21-årige Alex vågnede op i Barcelona efter vild bytur

En ung mand startede i Essex - og vågnede op i Barcelona efter en vild aften i byen, hvor der røg en del indenbords.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var egentlig bare meningen, at 21-årige Alex Caviel skulle have et par drinks, da han tog i byen i Essex i England forleden - men det eskalerede, så den unge brite endte i Barcelona og brugte 10.000 kroner. Det skriver Metro.

Efter en bytur: Sådan får du den bedste søvn
Efter en bytur: Sådan får du den bedste søvn

Efter en særdeles våd aften skulle Alex Caviel egentlig til at tage hjem, efter at han var blevet væk fra vennen James. Men i stedet besluttede han sig i stærkt beruset tilstand for at tage i lufthavnen og flyve til Barcelona, hvor han landede klokken 8 om morgenen.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: 'Det ville være dejligt at flyve et sted hen'. Det næste, jeg husker, er, at jeg havde en virkelig livlig drøm om, at jeg var om bord på et fly. Det var meget, meget realistisk, men jeg tænkte ikke videre over det og sov bare videre, siger han til Metro.

Alex fortæller, at han faldt i snak med nogle amerikanske backpackere, som han senere udforskede Barcelona sammen med. Først da han blev ædru, gik det for alvor op for ham, hvad der var foregået.

- Hvis jeg ikke var blevet væk fra James, var det nok ikke sket, da han ville have prøvet at stoppe mig. Når du er fuld, bekymrer du dig ikke, men da jeg vågnede rigtigt op, indså jeg omfanget af det, siger han.

Alex brugte blandt andet tiden i Barcelona på at besøge et akvarium, tage en svævebane i bjergene og gå i byen til et VIP-arrangement. Imens tog han billeder, som han sendte til sine venner på Snapchat.

Klik dig gennem galleriet i toppen af artiklen for at se de sjove billeder fra den vilde bytur.

LÆS OGSÅ: David tog i byen med vennerne - vågnede i Amsterdam

LÆS OGSÅ: Tyller du alkohol hver weekend? Så burde du starte dagen sådan

LÆS OGSÅ: Hun droppede alkohol for en aften: - Her er de fem ting, jeg lærte

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Brand i ejendom i København - flere...
bt.dk
I denne uge er der fest på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx