Foto af betjent og baby hitter: Her er den rørende historieFoto af betjent og baby hitter: Her er den rørende historie

Et billede af en amerikansk politikvinde og et spædbarn er gået viralt. Historien bag er både tragisk og rørende.

storybild

En politienhed fik et opkald fra en nabo, der havde hørt barnestemmer råbe ‘Hjælp, vi kan ikke vække mor og far’. En tragisk hændelse var indtruffet, men sagen fik alligevel et rørende udfald, skriver Washington Post.

Da Michelle Burton og hendes kolleger fra Alabama Police department ankom til en lejlighed i tirsdags, var det for sent at redde en 30-årig mand, som var død af en overdosis.

Hans 35-årige kone lå på sofaen, og hun reagerede heller ikke på betjentenes uanmeldte besøg, men var dog stadig i live, med hendes svage puls som eneste bevis.

Ambulancefolk gav hende et skud Narcan, der skulle modvirke stofferne, før de hastede hende på hospitalet.

4-årig mistede sin far - men så tropper politi-kollegerne op på hans første skoledag
4-årig mistede sin far - men så tropper politi-kollegerne op på hans første skoledag

Tilbage i lejligheden var holdet af betjente, som snart fandt parrets fire børn i alderen en måned til syv år hos naboen, der alle heldigvis var uskadte. Naboen havde hørt den ældste pige råbe på hjælp, da hendes forældre ikke svarede.

Ifølge protokollen skulle de amerikanske børn hives igennem en længere bureaukratisk mølle af distrikter, domstole og i sidste ende på børnehjem - en situation, Michelle Burton ikke ville tillade foregik uden forældrefigurer, og især ikke da klokken havde passeret 21.

Hun ringede til sin mand, og informerede ham om, at hun ville komme sent hjem.

TV: Hund fanget i betonmur - se det rørende smil, da den bliver reddet
TV: Hund fanget i betonmur - se det rørende smil, da den bliver reddet

I lejligheden fandt Michelle en uåbnet dåse modermælkserstatning og en flaske.

Mens hendes mandlige medarbejdere forsynede børnene med alt hvad de ville have fra slikautomaterne, tog den kvindelige betjent, der selv er mor til to, sin skudsikre vest af, og holdt spædbarnet ind til sig, mens hun gav den sultne pige mad fra flasken.

- Mange af os er forældre. Vi indtager forældrerollen, og ikke nødvendigvis politirollen… Betjent Burton, hun ville bare gerne kramme babyen, udtalte en talsperson fra politiafdelingen.

Snart sov barnet trygt i politikvindens arme, og på et tidspunkt var der en, der tog et billede af barnet og kvinden.

TV: Overrasker syg kone med fantastisk sang - hendes reaktion går lige i hjertet
TV: Overrasker syg kone med fantastisk sang - hendes reaktion går lige i hjertet

Efter mange timers overarbejde kom betjenten hjem klokken fire om natten, og faldt straks i søvn. Mens hun sov, fandt hendes mand billedet af hende, og delte det på Facebook.

Da Michelle vågnede, var billedet delt tusindvis af gange med teksten:

- I går nat fortalte min kone mig, at hun ville komme hjem sent, fordi hun var kaldt ud til en familie, hvor begge forældre til fire børn havde taget en overdosis, skrev hendes mand, og fortsatte:

- Hun brugte resten af natten på at tage sig af børnene, og kom hjem klokken fire i morges. Jeg har aldrig set hende smukkere end på dette billede. Sikke en utrolig kvinde.

Siden har hun fået kærlige beskeder i massevis, og hendes gode gerning er blevet belønnet med knus og kram fra venner, familie og tilfældige personer på gaden.

LÆS OGSÅ: Rørende foto: Her besøger Chris Martin kræftsyge Marc på Rigshospitalet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx