Af - 04/02-16 16:57

TV: Kvinde sidder angiveligt fast på død mands penis i voldsom videoTV: Kvinde sidder angiveligt fast på død mands penis i voldsom video

Her bliver hun kørt væk på båren sammen med den omkomne.

BILLEDERNE KAN VIRKE STØDENDE. Se den opsigtsvækkende video her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Et videoklip, der angiveligt viser en kvinde, der sidder fast på lemmet af en død mand, der bliver kørt væk på en båre er gået viralt på adskillige internationale medier.

Onsdag eftermiddag blev videoen lagt på videotjenesten LiveLeak, siden er ofte hjem for mere eller mindre vanvittige situationer, der er blevet fanget på overvågningskameraer eller fra russiske motorveje.

- Tro det, eller lad være, hans ædlere dele sidder stadig fast i hende, mens de bliver transporteret, står der skrevet som beskrivelse til videoen, der har titlen 'Gammel mand dør, mens han har sex med prostitueret' på LiveLeak.

Videoen viser en ældre mand af asiatisk udseende, der bliver kørt væk på en ambulancebåre. Under dækkenet, der kun delvist dækker hans krop, kan man se det, der umiskendeligt ligner en anden person, der ligger ovenpå den afdøde.

TV: Pige har perfekt reaktion på alletiders film-chok
TV: Pige har perfekt reaktion på alletiders film-chok

I løbet af torsdag er videoen blevet set omkring 200.000 gange efterhånden som videoen er blevet delt på internationale medier som foreksempel The Sun, Metro. og Daily Mail.

Videoen skal angiveligt være blevet fundet på på 'Miaopai,' der er det kinesiske svar på YouTube. På videosiden LiveLeak er stedet for optagelsen angivet som Kina.

Flere medier skriver, at den nødstedte kvinde under dækkenet skal være prostitueret, men det er det er umuligt at få verificeret.

En anden detalje, som mindst et medie beretter om, er, at det uheldige par på båren skal være på vej til hospitalet for at blive adskilt kirurgisk. Det er dog uklart, hvor den information kommer fra.

TV: Far bryder sammen over den mest fantastiske julegave
TV: Far bryder sammen over den mest fantastiske julegave

TV: Vild video: Se fisk sluge en anden fisk og blive dobbelt så stor
TV: Vild video: Se fisk sluge en anden fisk og blive dobbelt så stor

Desuden er flere begyndt at spekulere i, hvordan kvinden kan sidde fast på den tilsyneladende afdøde mand. Det er der dog en potentiel forklaring på.

Her har for eksempel Daily Mail gravet i fænomenet, hvor pars kønsdele sidder fast i hinanden. En ulykkelig situation, der hedder 'Penis Captivus' på latin - eller 'fanget tissemand,' løst oversat. Det er dog ikke noget, der sker ret tit.

I et tidligere interview har den britiske Dr. John Dean, der er læge med speciale indenfor det seksuelle, beskrevet, hvad der sker, når en mand bliver fanget inde i en kvinde.

TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed
TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed

- Musklerne i kvindens bækkenbund trækker sig rytmisk sammen under orgasmen. Når de muskler klemmer sammen om penis, så bliver den fanget, og blodet kan ikke løbe fra igen, siger den britiske læge i et interview med BBC.

Sexeksperten, lægen John Dean, forklarer desuden, at problemet normalt løser sig, når blodet trækker sig tilbage fra mandens penis ad naturlig vej. Alternativt kan man blive behandlet ved at kvinden får en indsprøjtning, der løsner livmoderen op. Behandlingen bliver normalvis brugt under til gravide kvinder.

TV: Har du også undret dig over, hvem der tager Insta-billederne - her er det sjove svar
TV: Har du også undret dig over, hvem der tager Insta-billederne - her er det sjove svar

Det skal desuden ikke være uhørt, at folk er omkommet under sex. Den fysiske præstation kan simpelthen føre til hjertestop under særligt uheldige omstændigheder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx