Af - 11/08-14 08:51; Opdateret: 11/08-14 09:03

Grusomt billede fra Syrien: 7-årig dreng holder afhugget hovedGrusomt billede fra Syrien: 7-årig dreng holder afhugget hoved

En australsk jihad-kriger har lagt et makabert billede på Twitter, hvor hans søn holder et afhugget hoved af en syrisk soldat.

storybild

(Billede: Twitter: Khaled Sharrouf)

Store dele af den australske befolkning er rystet, efter at en 33-årig australsk statsborger, som nu er jihad-kriger i Syrien, har lagt et makabert billede på nettet.

Billedet er taget af den efterlyste Khaled Sharrouf, og det viser ifølge flere medier i Australien hans 7-årige søn, der holder et afhugget hoved af en syrisk soldat.
Det grusomme billede er angiveligt taget i det nordlige Syrien i byen Raqqa, og sammen med et kort tekst blev det søndag lagt på Twitter af Khaled Sharrouf selv.

- Det er min dreng, skrev han stolt ifølge The Australian.

Dansker dræbt i Syrien
Dansker dræbt i Syrien

Billedet er et af flere, som den efterlyste jihadist har lagt på Twitter, og Australiens premierminister og forsvarminister har udtrykt deres forfærdelse over Khaled Sharrouf.

- Det er hæslige grusomheder, og det viser med tydelighed, hvor barbariske disse grupper er, sagde Tony Abbott, premierminister, da han blev forelagt billederne.

33-årige Khaled Sharrouf, der tidligere er dømt for terrorisme, flygtede sidste år fra Australien, hvor han i de senere år har boet i Sydney sammen med sine tre sønner, og det gjorde han angiveligt ved at bruge sin brors pas.
Han er efterlyst af det australske politi for sine handlinger i Syrien, men også i Irak, hvor han menes at have medvirket i henrettelsen af en irakisk soldat.

Britisk familiefar vil være selvmordsbomber
Britisk familiefar vil være selvmordsbomber

Tidligere på året vakte det opsigt i Australien, da det kom frem, at Khaled Sharrouf forsat havde modtaget førtidspension af myndighederne, efter han var flygtet til Mellemøsten. Fra december 2013 til februar i år havde han modtaget ca. 1500 dollars om måneden, og dermed havde skatteyderne inddirekte finansieret Khaled Sharroufs aktiviteter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx