Af - 11/06-16 12:08

8 bikini-problemer som alle kvinder kender til8 bikini-problemer som alle kvinder kender til

Det er ikke altid nemt at gå på stranden i bikini.

storybild

(Billede: Ilya Naymushin)

Er du høj eller lav? Er du solbrun eller bleg? Er dine bryster store eller små? Der findes altid en bikini, der passer lige til dig. Det siger alle bikiniproducenterne i hvert fald.

Det har fået Cosmopolitan til at opstille en række punkter, hvor bikinier simpelthen bare ikke lever op til forventningerne. Her er et uddrag.

Du skal købe ny bikini, men du kan ikke købe top og trusser hver for sig

Det kan jo være, at din overkrop passer til en størrelse small og din numse er en medium. Det er virkelig irriterende, når top og trusse skal købes samlet.

Når large er det samme som small og small er det samme som large

Helt ærligt, producenter! Lad nu være med at hævde, at bikinier har forskellige størrelser, når I tilsyneladende kun laver een størrelse. I giver hundredtusindvis af kvinder selvværdskvaler!

To mænd talte grimt om Julie i bikini: Nu går hendes svar viralt
To mænd talte grimt om Julie i bikini: Nu går hendes svar viralt

Bikinien sidder ikke på samme måde i vandet som når den er tør

Ups! Det var som om bikinien lige blev lidt større, når du kom under vand. Nu er det svært at komme op igen uden at vække lidt for meget opsigt.

Man kan ikke justere stropperne på ryggen

Man kan altid justere stropperne i nakken og på skuldrene. Hvorfor kan man ikke justere den på ryggen? Det er altså ikke alle kvinder, der har samme omkreds…

Alt for små bikinitrusser

Hvorfor er det lige, at der findes så mange modeller, hvor det kun er halvdelen af numsen, der er dækket til? For slet ikke at tale om foran, hvor man føler, at man udstiller alt.

Følelsen, når der kommer en stor bølge mod dig

Mænd og børn tænker “YES!”. Kvinder går derimod nærmest i panik og gør alt for at holde fast på badetøjet, der har det med at havne i vandet flere meter væk - som følge af punkt 3 og 4.

Når knuderne går op af sig selv

Det er som om en usynlig hånd binder dine - ellers stramt bundne - knuder op i tide og utide. Det sker for det meste i utide.

Sand.

Sand...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx