Af - 11/09-15 08:38; Opdateret: 11/09-15 09:03

Kvinde havde sex med kæresten – men så fjernede hun sit bind for øjneneKvinde havde sex med kæresten – men så fjernede hun sit bind for øjnene

En kvinde er tiltalt for at have narret en anden kvinde til sex ved at foregive at være en mand.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun troede ikke sine egne øjne, da hun så, hvem hun i virkeligheden havde haft sex med gennem de sidste måneder.

En bizar sag er begyndt i England, hvor en kvinde står tiltalt for fem seksuelle overgreb, der skal have fundet sted mellem februar og juni i 2013, på en anden kvinde, skriver adskillige britiske medier, herunder The Telegraph.

Den forurettede kvinde har fortalt i retten, Chester Crown Court, at hun havde sex med kæresten 'Kye Fortune' - en mand der angiveligt var ved at komme sig oven på en trafikulykke og opdagelsen af en hjernetumor og således ikke ville vise sine påståede ar.

Men i virkeligheden var der tale om veninden, den 25-årige Gayle Newland, der nu er på anklagebænken i den opsigtsvækkende sag.


Ved første retsmøde kom det frem, at 'Kye Fortune' tog kontakt gennem Facebook i 2011 til den forurettede, og det udviklede sig snart til en online-kærlighedsaffære.

Hjemmerøver sexkrænkede sit offer: 21-årig fængslet
Hjemmerøver sexkrænkede sit offer: 21-årig fængslet

Siden mødte Gayle Newland den forurettede på anden vis, og de to blev venner.

Efter mange måneders flirten på nettet besluttede den forurettede, at hun ville mødes med Kye 'Fortune' på et hotel i Chester nær Liverpool.

Kvinden fortalte i retten, at 'Kye' var i badeværelset, da hun kom ind på hotelværelset og sengen var dækket med rosenblade og Hello Kitty-bamser. Hun blev her overtalt til at bære bind for øjnene.

Kæmpe tabu: Otte mænd anmeldte sidste år en voldtægt
Kæmpe tabu: Otte mænd anmeldte sidste år en voldtægt

Herefter skal 'Kye' have fortalt den intetanende kvinde, at han netop havde udskrevet sig selv fra et privathospital, hvor han var i behandling for sine påståede skader fra sin ulykke og hjerneoperation.

Parret havde derefter sex – ifølge anklagen brugte Gayle Newland en kunstig penis – inden 'Kye' hurtigt måtte forlade hotellet for at vende tilbage til sin behandling.

Andre møder gentog sig inden 'Kye' til sidst besøgte den forurettedes egen lejlighed, hvor sandheden kom frem.

- Da vi havde sex, greb jeg ud efter bagsiden af hans hoved, og min hånd fik fat i noget. Det føltes ikke rigtigt, forklarede den forurettede kvinde i retten.

Grønland har flest voldtægter i verden
Grønland har flest voldtægter i verden

- Jeg sad på sengen, og han blev stående. Noget i mit hoved sagde "tag bindet for øjnene af – så jeg tog det af. Og så stod Gayle der bare. Jeg kunne ikke tro det, jeg kunne ikke tro det. Hun holdt straks sin hånd for sit ansigt og sagde "det er ikke, hvad du tror," lød det under retssagen, der ikke har fundet sin afslutning endnu.

Nul kroner for at sexkrænke pige i søvne
Nul kroner for at sexkrænke pige i søvne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx