Af Finn Bjørvig Hansen - 08/08-17 16:06

Lauren ringede til politiet: Pizzabud leverede pizza - og en uhyggelig seddelLauren ringede til politiet: Pizzabud leverede pizza - og en uhyggelig seddel

En kvinde fra Californien, USA, forsøger nu at få et polititilhold mod et utilfreds pizzabud, efter at hun fik mere, end hun bad om.

storybild

Lauren Olivia Ledford har nu bedt politiet om tilhold, så hun kan være i fred. (Billede: Facebook)

Lauren Ledford, der bruger appen Postmates til at bestille pizza, siger ifølge tv-stationen KTLA, at hun modtog et brev på fire sider fra manden, hvor han truer hende, fordi hun ikke gav ham nogle drikkepenge.

Hun fandt det håndskrevne brev på sit dørtrin, efter at hun havde bestilt en pizza. Det skriver news.com.au.

»Hvis det viser sig, at jeg kører vognen igen, og du endnu en gang ikke giver drikkepenge, så skal jeg nok røve dig. Jeg laver gas - eller gør jeg?« står der i brevet.

Lauren Ledford siger, at hun er chokeret over at modtage trusler over, hvad der normalt er fire dollar (25 kr.) i drikkepenge. Hun siger, at hun troede, at drikkepengene var inkluderet i prisen.

Postmates er en app, der henvender sig til pizzabude og lignende, og ifølge Ledford reagerede de i starten slet ikke på hendes henvendelser.

Hun hørte først fra dem, da hun brugte de sociale medier til at klage. De har nu suspenderet chaufføren, men ville ikke afsløre hans identitet.

Ledford er stadig nervøs ved sagen, og derfor har hun kontaktet politiet.

»Det ser ud til, at han er meget ustabil,« siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx