21/05-14 07:40

11-årig tæsket ihjel af far: Kopierede lektier fra elev11-årig tæsket ihjel af far: Kopierede lektier fra elev

Drabet på 11-årig pige er det seneste af en række sager om børnemishandling i Kina.

storybild

(Billede: Google Maps)

En 11-årig pige er blevet tævet til døde af sin far i Kina, efter at hun havde kopieret en af sine klassekammeraters lektier, rapporterer det statsejede kinesiske nyhedsbureau Xinhua.

Faren "beordrede sin datter til sætte sig på knæ, bandt hendes hænder og slog hende", lyder det. Pigen stoppede pludselig med at trække vejret, og derfor tog faren hende på hospitalet. Men hun døde dagen efter.

27-årig dømt for at tæske samlever til døde
27-årig dømt for at tæske samlever til døde

Læger på hospitalet i Hangzhou fandt skader på pigens nakke og ryg samt tegn på, at hun var blevet udsat for kvælertag i helt op til fem minutter.

Overfaldet er det seneste af en række sager om overgreb mod børn i Kina, som har udløst forargelse blandt befolkningen.

Tidligere på måneden florerede et billede af en forslået 10-årig dreng fra Guangdong-provinsen på de sociale medier i Kina. Han var angiveligt blevet tævet af sin stedmor.

Læge truede kæreste: Ville tæske ufødt barn ud
Læge truede kæreste: Ville tæske ufødt barn ud

Begyndte det nye år med at tæske præst ihjel
Begyndte det nye år med at tæske præst ihjel

Sidste år blev en seksårig dreng fundet død nær sit hjem i den nordlige provins Shanxi. Han var indsmurt i blod, og hans øjne var blevet fjernet. Drengens tante, som var den mistænkte i sagen, begik selvmord få dage senere.

Kinesiske forældre presser ofte deres børn hårdt, når det gælder uddannelse. En undersøgelse sidste uge beskylder landets eksamensorienterede skolesystem for at være skyld i størstedelen af selvmord blandt kinesiske skoleelever.

Ifølge avisen China Daily begik en studerende selvmord i januar ved at hoppe ud fra en bygning, efter at han fandt ud, at hans testresultaterne var blevet forringet. Og tidligere på måneden hængte en 13-årig dreng sig selv, da han ikke fik lavet lektier, skriver avisen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jim Lyngvild viser sig helt nøgen:...
bt.dk
Voldsomt trafikuheld: Tre personer...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
FCK-anfører gjort til grin af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx