Af - 24/03-16 11:16

Gravid fitnessmodel lagt for had efter dette billedeGravid fitnessmodel lagt for had efter dette billede

Chontel Duncan har modtaget hadefulde beskeder, efter hendes billede gik viralt. Nu svarer hun igen!

Bildstrecke im Grossformat »
For at pointere at alle kvinder er forskellige, delte Chontel Duncan et billede af sig selv sammen med veninden 'Nat', som kun er fire uger længere henne i graviditeten. "Enhver kvinde bærer (graviditet red.) forskelligt, og det betyder ikke, at den ene gør noget rigtigt eller forkert. Vi har begge sunde voksende babyer, vi har begge har haft fantastiske graviditeter og føler os fuld af energi." Her er Chontel Duncaner 20 uger henne. Til billedet skriver hun på sin Instagram: "Jeg har bogstavligtalt en hånd på min mave hele tiden. Jeg elsker at mærke babyen sparke. Haha". Men siden billedet med de to gravide kvinder gik viralt, har Chontel Duncan også modtaget adskillige hadfulde kommentarer fra folk, der mener hendes krop ikke burde se sådan ud, mens hun er gravid. "Det er svært at forstå, hvor grusomme nogle af disse kommentarer er..." Sådan starter teksten til et instagrambillede, hvor Chontel Duncan svarer igen. Billedet blev delt for tre dage siden. Her er fitnessmodellen 30 uger henne. Gennem hele graviditet har fitnessmodellen delt sine graviditetsbilleder med sine knap 200.000 følgere på de sociale medier. "I dag dækker jeg min bule til. Endelig fandt jeg en kjole, der passer perfekt og ikke glider," skriver Chontel Duncan . Fitnessmodellen understreger, at hun på inden måde er bange for at tage på - og heller ikke vejer sin mad eller følger en kostplan, men blot spiser, når hun er sulten ligesom alle andre. "Kun 42 dage til fødslen. Denne uge har været god. Jeg har trænet, det jeg skulle (6-7 sessions)", skriver hun til dette billede. Her er hun 36 uger henne.

Et foto af den australske fitness-model Chontel Duncan og hendes veninde Natalie Smith, som begge er gravide, er gået verden rundt.

Der er kun fire uger mellem de to kvinders graviditet, og billedet viser, hvor forskelligt man kan se ud som gravid. Det skrev metroxpress om tidligere på måneden.

Billedet delte den unge fitness-model på sin Instagram flere måneder tilbage. Mere end 3.000 har 'liket' billedet, men siden det gik viralt, har Chontel Duncan også modtaget adskillige hadefulde kommentarer fra folk, der mener, hendes krop ikke burde se sådan ud, mens hun er gravid.

Gravid 'De unge mødre-stjerne' anklaget for overfald
Gravid 'De unge mødre-stjerne' anklaget for overfald

"Det er svært at forstå, hvor grusomme nogle af disse kommentarer er..." Sådan starter teksten til et instagrambillede, hvor Chontel Duncan svarer igen. Billedet blev delt for tre dage siden.

Hun beskriver, at hun ikke har læst alle beskeder i indbakken eller alle kommentarerne til hendes billeder, men at hun er forfærdet over de, som hun er stødt på.

"Jeg forstår ikke, hvordan folk, jeg ikke kender eller nogensinde har haft kontakt til, kan rette så meget vrede og had mod mig, mens jeg er gravid med mit første barn," fortsætter hun.

Chontel Duncan skriver, at hun i mange år har koncentreret sig om at have sundt liv, og har delt sine oplevelser åbent - og det vil hun blive ved med. Hun føler sig overbevidst om, at hun bedst selv kan mærke, hvad der er godt for hendes krop.

Nina puttede igler i underliv for at blive gravid: - Nu får jeg bedre orgasmer
Nina puttede igler i underliv for at blive gravid: - Nu får jeg bedre orgasmer

"Jeg er 100 procent ok. Det ville være rart ikke at have disse bemærkning derude, så alle kan læse med, men jeg er personligt ok. En stor tak til alle de der har støttet og opmuntret mig," skriver den gravide fitness-model til et andet billede.

200.000 følgere
Gennem hele graviditeten har fitnessmodellen delt sine graviditetsbilleder med sine knap 200.000 følgere på de sociale medier.

"Jeg elsker at være gravid. Det er skønt at føle 'Little D' sparke og rykke på sig", siger hun og tilføjer, at hun kun stopper med at træne, hvis hendes krop siger fra.


LÆS OGSÅ: Viralt foto viser, hvor forskelligt gravide kvinder kan se ud

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan kan man også se ud som gravid

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx