Af - 18/09-14 14:33; Opdateret: 18/09-14 14:56

Rørende: 3-årig ignorerer militær-protokol for at kramme morRørende: 3-årig ignorerer militær-protokol for at kramme mor

En lille dreng kunne ikke vente på at den officielle militærceremoni var slut - han skulle bare hen til sin mor.

storybild

Kathryn og Cooper Waldvogel ser hinanden for første gang i ni måneder. Se videoen i bunden af artiklen. (Billede: KARE 11 News)

Når man er tre år gammel, og man ikke har set sin mor i ni måneder, så må sociale normer og militær-kodeks komme i anden række.

Fantastisk foto: Lille dreng er IKKE imponeret over at møde Obama
Fantastisk foto: Lille dreng er IKKE imponeret over at møde Obama

25-årige Kathryn Waldvogel har været udstationeret i Afghanistan i ni måneder, og i tirsdags var hun hjemme igen sammen med sit kompagni. Hjemkomsten blev fejret ved en ceremoni, hvor soldaterne blev bedt om at stille sig op og vente på officielt at blive afskediget fra deres mission. Hilsener på familiemedlemmer skulle vente til bagefter.

Men Kathryns tre år gamle søn Cooper kunne ikke vente. Han skulle op til sin mor med det samme, så han spænede straks hen til hende og hoppede op i hendes favn. Det rørende øjeblik blev heldigvis fanget på video.

- Jeg længtes efter at holde ham. Det var det eneste, jeg tænkte på, fortæller Kathryn Waldvogel til lokalmediet KARE 11 News.

9-årig dreng cyklede 35 km for at se sin mor
9-årig dreng cyklede 35 km for at se sin mor

- Lige pludselig skulle vi stille os i formation, og jeg kiggede bare op og min mor og Cooper var lige der. Han blev bare ved med at smile, som om han var i dyb respekt for mig, fortsætter hun.

Videoen gik lynhurtigt viralt, da den blev delt på Facebook, og tusindvis af mennesker har berettet om, hvor rørt de er blevet over at se episoden.

- Det var nok de mest tårevædende og ærefrygtindgydende 26 sekunder, jeg har set i lang tid. Må Gud i sandhed velsigne vores mænd og kvinder i militæret. Og mange tak for jeres indsats, skriver en.

- Sådan skal det gøres, lille mand. I dag handler om familie og så kan procedurer vente et øjeblik. Velkommen tilbage, soldater, skriver en anden.

Det er ikke første gang, Cooper Waldvogel er væk fra en af sine forældre i lang tid. Hans far, Adam, har også været udstationeret i ni måneder, så i mere end en tredjedel af den lille drengs liv, har han ikke været sammen med både mor og far samtidigt.

Dagens grin: Lille dreng ORKER bare ikke en ny baby i huset
Dagens grin: Lille dreng ORKER bare ikke en ny baby i huset

- Han er definitionen på at være spændt, siger Adam Waldvogel til KARE 11 News.

Se den rørende video herunder:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alvorlig ulykke: Mand kørt på...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Magnussen inden grandprix: Her kan vi...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx