Af - 28/08-15 16:16

Nordkorea blærer sig med internetrum, men kan du se, hvad der mangler?Nordkorea blærer sig med internetrum, men kan du se, hvad der mangler?

Nordkorea har netop fejret åbningen af deres nye lufthavn, hvor de stolt fremviste lufthavnens nye faciliteter - blandt andet et internetrum, men noget mangler...

Bildstrecke im Grossformat »

I mandags blev dette billede offentliggjort. Det er det nye internetrum, som eftersigende skulle være i Nordkoreas nye lufthavn i hovedstaden Pyongyang. Det skriver metro.co.uk.

Lufthavnen er bygget for at øge turismen i landet, og skulle ifølge metro.co.uk indeholde både chokolade-springvand og et internetrum.

Nordkorea har nu indført ny tidszone
Nordkorea har nu indført ny tidszone

Ved første blik ser de nye faciliteter jo fine ud, men hvis man kigger nærmere efter, skal turisterne nok ikke have de store forventninger om, at komme i kontakt med venner og bekendte uden for Nordkoreas porte.

Der mangler nemlig én ting - tasteturet. Nyhedsbureauet AP melder ifølge metro.co.uk om, at de som blot prøvede at klikke på en internetbrowseren heller ikke havde heldet med sig.

Så hvis du planlægger en tur til Nordkorea, må du nok stadig affinde dig med, at den bliver komplet-internetfri og uden kontakt til omverden.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er den sejeste pool, du nogensinde har set

LÆS OGSÅ: TV: Wauw - Han laver den vildeste pandekage-kunst

LÆS OGSÅ: Dansk amatørløber vinder løb i Nordkorea

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx