Af - 06/09-16 06:53; Opdateret: 06/09-16 07:09

Mor til politiet: Kan I passe min søn, mens min mand og jeg er på ferie?Mor til politiet: Kan I passe min søn, mens min mand og jeg er på ferie?

Engelsk politi modtog en meget speciel anmodning på alarmcentralen.

storybild

(Billede: A.j. Chavar)

- Vi får nogle sindssyge spørgsmål, men det her var et af de mest underlige, siger kvinden, der tog telefonen, Rhiannon Overton.

Politiet i Norfolk i England modtager mange opkald, der ikke har noget med politiet at gøre. Derfor er de gået igang med en kampagne, der skal få folk til at lade være med at ringe, hvis det ikke er en opgave for politiet.

Det skriver Metro.

WTF!? Nøgen mand fanges midt i hed sex med et træ
WTF!? Nøgen mand fanges midt i hed sex med et træ

I kampagnen fortæller politiet om nogle af de mest specielle opkald, de har modtaget. Her fortæller Rhiannon Overton om det opkald, hvor et forældrepar ville have en babysitter:

- Deres søn ville ikke med dem på ferie, så de spurgte om vi kunne holde øje med ham, indtil de kom hjem igen, siger hun.

Og da hun fortalte dem, at de ikke kunne agere babysittere, sagde forældrene:

- Hvad skal vi så gøre?

Rhiannon Overton forklarer til Metro, at de også modtager mange opkald fra fulde mennesker, der vil have en taxa eller et sted at overnatte.

- Jeg har haft folk i rører, der har spurgt efter mit telefonnummer, og om de kunne møde mig. Det har jeg afvist, fortæller hun.

Aja har boet 13 år i Danmark: - Stop nu med at tale engelsk til mig
Aja har boet 13 år i Danmark: - Stop nu med at tale engelsk til mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx