Af - 08/09-15 21:04

Teenager lavede denne joke på Snapchat - så blev han anholdtTeenager lavede denne joke på Snapchat - så blev han anholdt

Hvad der startede som en uskyldig spøg fik en teenager i Arizona, USA i store problemer.

Bildstrecke im Grossformat »

En gymnasieelev fra Arizona i USA er blevet anholdt, efter vedkommende på Snapchat udsendte et billede af en overfyldt gang på en skole med teksten: "planlægger et skoleskyderi" efterfulgt af tre smileys - det skriver det amerikanske medie 9NEWS.

Den 16-årige fortalte politiet, at det var ment som en joke - men blev herefter anklaget for at have lavet et fupnummer, hvilket man kan blive straffet for i staten Arizona.

16-årig teenager brugte snedigt trick til at fake graviditet
16-årig teenager brugte snedigt trick til at fake graviditet

Politiet fik besked om det skræmmende billede, da en 16-årig pige ved navn Kaylee tilkaldte dem. Hun havde tilsyneladende set snappet og blev bange. Derfor tog hun et screenshot, og viste det efterfølgende til sin mor, som opfordrede Kaylee til at melde det.

- Jeg ville ikke blot antage, at det var en joke. Hvis jeg havde vågnet op dagen efter og set, at der virkelig var begået et skoleskyderi, så ved jeg, at jeg ville have det så dårligt med, at jeg sandsynligvis kunne have stoppet det, siger Kaylee til 9NEWS.

Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at
Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at "ødelægge" dyre sko

Da Kaylee tog et screenshot fik personen bag snappet en besked, og herefter begyndte Kaylee at skrive med vedkommende for at finde ud af, hvilken skole der var tale om.

Det er uvist, hvordan snappen er nået frem til Kaylee, som går på gymnasiet i Colorado mere end 1000 km væk fra den unge mand i Arizona.

LÆS OGSÅ: 11 hylende morsomme mor-beskeder

LÆS OGSÅ: Sejt: Sådan får du dit eget portræt i emojis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx