Af - 28/11-16 14:11

Glem mannequin challenge: Nu skal du flashe bulen i dine joggingbukserGlem mannequin challenge: Nu skal du flashe bulen i dine joggingbukser

Mange er allerede begyndt at tage tykt pis på den nye fjollede trend.

Gennem den seneste tid har vi været vidne til et hav af fjollede såvel som fascinerende videoer på de sociale medier, hvor folk står stille som mannequin-dukker.

Som altid er det dog blot et spørgsmål om tid, før der dukker en ny, viral udfordrer op og overtager førertrøjen som den seneste hotte trend.

Disse stripperes Mannequin Challenge slår alle andres
Disse stripperes Mannequin Challenge slår alle andres

På Twitter er der således allerede nu en ny, trend i omløb, som muligvis kan vippe den populære 'mannequin challenge' af pinden, selvom mange nok vil mene, at den er umådelig åndssvag.

'GreySweatpantsChallenge' hedder den, og den går kort og enkelt ud på, at fyre dokumenterer deres penis-størrelse iført et par joggingbukser, skriver Buzzfeed.

På Twitter har flere brugere postet selfies, hvor de - tilsyneladende i ramme alvor - praler med størrelsen på deres penis, som de skjuler bag et par tarvelige joggingbukser.Ikke alle 'GreySweatpantsChallenge'-udfordrerne er dog lige selvhøjtidelige. I stedet for at hoppe med på min-er-større-end-bølgen er mange fyre nemlig som modreaktion begyndt at proppe alskens fjollede ting og sager ned i deres joggingbukser, skriver Buzzfeed.

Se et udpluk af de mange humoristiske indspark nedenfor:


LÆS OGSÅ: Ny internet-udfordring spreder sig: Du skal stå HELT stille

LÆS OGSÅ: TV: Andrea advarer mod populær challenge: Gør IKKE det her

LÆS OGSÅ: Ny netudfordring involverer både øl og bryster

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
DMI: Foråret lader vente på sig - her...
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx