Af Julie Laurs Bundgaard - 10/11-17 15:08

Flere studser over denne rumskibslignende genstand på Google Maps - Kan du se hvorfor? Flere studser over denne rumskibslignende genstand på Google Maps - Kan du se hvorfor?

Det ikoniske Star Wars-rumskib Tusindårsfalken befinder sig ikke i en galakse langt langt borte, men noget mere jordnært i en skov i det sydøstlige England.

storybild

Foto: Google Maps

Det skriver The Sun.

I hvert fald hvis man skal tro Star Wars-fans, der mener at have spottet det på Google Maps i området omkring Longcross Studios i Chertsey, Surrey i England, hvor indspilningerne af den kommende Star Wars-film 'The Last Jedi' har fundet sted.

Star Wars-cheferne har formentlig brugte mange ihærdige forsøg på at gemme Tusindårsfalken for omverdenen i et område med store træer ved at omkranse den med skibscontainere og overdække den med en presenning, der skal beskytte den mod vind og vejr - og nysgerrige sjæle.

Én ting, der ikke er blevet taget højde for, er Google Maps, hvor det er lykkedes knivskarpe Star Wars-fans at lokalisere Han Solos rumfartøj, der tydeligt kan ses fra fugleperspektiv.

Ingen fra produktionen har endnu været ude at kommentere, hvorvidt det faktisk er en officiel rekvisit, som de dedikerede fans har fundet.

I Star Wars-filmene bliver det ikoniske rumskib kommanderet af Han Solo, der spilles af Harrison Ford, samt Wookieen Chewbacca, der spilles af Peter Mayhew.

Tusindårsfalken optræder første gang i Star Wars fra 1977 og sidenhen i 'The Empire Strikes Back' fra 1980, 'Return of the Jedi' fra 1983 og 'The Force Awakens' fra 2015.

Star Wars-fans venter lige nu spændt på den nyeste film i science fiction-sagaen, der foregår i en fjern galakse langt langt borte, 'Star Wars: The Last Jedi', der får premiere den 15. december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx