Af Maria Christine Madsen - 19/08-17 23:00

Tog en smuk kvinde med hjem - dagen efter opdagede han, hvad hun havde gjort mod hans hustru Tog en smuk kvinde med hjem - dagen efter opdagede han, hvad hun havde gjort mod hans hustru

Det har kostet en amerikansk mand dyrt, at han valgte at være sin kone utro. For ikke nok med, at hustruen fandt ud af, hvad der var sket - så endte den anden kvinde med at stjæle noget helt særligt fra hende.

storybild

MODELFOTO. (Billede: Shutterstock)

En amerikansk mand valgte i sidste måned at tage en fremmed, smuk kvinde med hjem til den lejlighed, hvor han bor med sin hustru på Manhattan.

Omkring en time senere forlod kvinden stedet - og med sig havde hun snuppet smykker til en samlet værdi af omkring 300.000 kroner.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet New York Post.

Et af smykkerne var angiveligt hustruens vielsesring, et andet var et Rolex-ur, mens kvinden også havde stjålet flere guldarmbånd og en anden ring.

Ifølge de amerikanske medier havde manden mødt kvinden et sted i byen, hvorefter de havde fulgtes hjem til lejligheden. Overvågningsbilleder af kvinden er et af sporene, som politiet nu håber kan føre til, at hun kan blive fundet og anholdt.

Det er ikke første gang, at noget lignende er sket i New York den seneste tid, skriver New York Post.

Tidligere på måned tog en anden mand en fremmed kvinde med hjem fra klubben '1 Oak', og mens han sov, stak kvinden af med hans Rolex-ur til en værdi af 300.000 kroner og en guldkæde til en værdi af 125.000 kroner. En anden mand fik stjålet sit ur til 190.000 kroner, da han tog en kvinde med hjem, som han havde mødt på samme klub.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx