Af Christian Hansen - 29/08-17 08:40

Gravid 22-årig dræbt i USA - så fandt politiet nyfødt baby: Nu mistænker politiet 'livmoder-tyveri'Gravid 22-årig dræbt i USA - så fandt politiet nyfødt baby: Nu mistænker politiet 'livmoder-tyveri'

Liget af en 22-årig amerikansk kvinde, Savanna Marie Greywind, blev mandag fundet i en flod efter en ugelang eftersøgning.

storybild

22-årige Savanna LaFontaine-Greywind er forsvundet. (Billede: FARGO POLICE DEPARTMENT)

Politichef i byen Fargo i den amerikanske stat, North Dakota, David Todd, fortæller til lokalmediet Startribune, at Savanna Greywind blev opdaget af kajakroere, der fandt kroppen viklet ind i plastik fastgjort til en trækævle.

Politichefen har gjort det klart, at den 22-årige kvinde har været udsat for en forbrydelse, da hun pludselig forsvandt for godt en uge siden.

Her besøgte den unge kvinde, der var gravid i ottende måned, sine overboer for at hjælpe dem med et syprojekt.

Men hun vendte aldrig tilbage til den pizza, hun lige havde bestilt, har hendes forældre, som hun boede hos, fortalt.

Med en ransagningskendelse i hånden trængte politiet fem dage senere ind i overboernes lejlighed. Her fandt myndighederne et nyfødt barn, som formodes at være datter af den nu dræbte kvinde.

Ifølge Startribune går samtaler i Fargo nu på, om Savana Greywinds overboere, 38-årige Brooke Crews og 32-årige William Hoehn har begået 'livmoder-tyveri.'

Den teori arbejder politiet blandt andet også ud fra, bekræftede David Todd fredag.

»Vi har efterforsket adskillige teorier inklusiv, at Savana blev holdt fanget mod sin vilje, og/eller at hendes ufødte barn blev fremprovokeret til fødsel eller fjernet,« sagde politichefen.

DNA-tests skal slå fast, om den nyfødte pige er datter af dræbte Savana Greywind. Barnets formodede far har ikke fået lov til at se barnet, før testresultaterne ligger klar.

Brooke Crews og William Hoehn skal møde mandag i retten, hvor de formelt vil blive sigtet for kidnapning og mord.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx