Af - 28/03-14 08:52; Opdateret: 28/03-14 11:21

Skole til 8-årig: Vær mere feminin eller du bliver smidt udSkole til 8-årig: Vær mere feminin eller du bliver smidt ud

En amerikansk skole skaber kontrovers, efter de har bedt en 8-årig pige om ikke at vende tilbage, medmindre hun 'bliver mere piget'.

Indslag fra WSET. Sunnie Kahle er 8 år gammel.

Kort hår og sneakers. Det er noget af det, der gør 8-årige Sunnie Kahle unik. Men det var også tæt på at få hende smidt ud af skolen, skriver The Huffington Post.

Et amerikansk par har valgt at trække deres barnebarn ud af hendes kristne skole. Det sker, efter de modtog et brev fra skolen, der meddelte, at skolen ville nægte Sunnie at vende tilbage ved skoleårets begyndelse, medmindre hun begyndte at se mere feminin ud.

Skole vil fyre 'upassende' lærer: Forældre og elever raser
Skole vil fyre 'upassende' lærer: Forældre og elever raser

Sunnie har kort hår, og det skulle efter sigende have fået skolen til at bekymre sig om pigens kønsidentitet.

- Vi tror på, at medmindre Sunnie og hendes familie tydeligt forstår, Gud har skabt hende som hunkøn, og hendes tøj og opførsel skal passe til hendes Guds-bestemte identitet, så er TCS (skolen) ikke det bedste sted for hendes fremtidige uddannelse, står der i brevet fra Timberlake Christian Schools.

Støttede kræftsyg ven: Nu er skaldet pige velkommen igen
Støttede kræftsyg ven: Nu er skaldet pige velkommen igen

En kilde fortæller til The Huffington Post, at problemerne 'er langt mere end hårlængde' og at andre problemer 'forstyrrede klassemiljøet'. Det fremgår dog ikke af brevet.

På skolens hjemmeside skriver de, at deres vision er at 'udvikle en passion for at lovprise Gud og træne dem til et liv i overensstemmelse med et bibelsk livssyn'.

LÆS OGSÅ: 10-årige Casper blev straffet af skolen i bidende kulde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx