Af MADS KINDBERG NIELSEN - 05/06-17 12:45

Messi åbner forlystelsespark i eget navn: Så vild bliver denMessi åbner forlystelsespark i eget navn: Så vild bliver den

Var det noget med en rutsjebanetur i Messi-maskinen? Og hvad med en Messi-candyfloss til ungerne?

Bildstrecke im Grossformat »

Var det noget med en rutsjebanetur i Messi-maskinen? Og hvad med en Messi-candyfloss til ungerne?

I 2019 får den argentinske verdenstjerne Lionel Messi sin egen forlystelsespark ved navn 'Messi Experience Park' i Kina. Håbet fra Messis side er, at parken vil opildne børn til at begynde fodboldspillet i en ung alder, skriver Daily Mail.

Parken, som bliver til i samarbejde med Phoenix Group og det spanske medieselskab Mediapro, bliver opført i Beijing, der er Kinas hovedstad. Den kommer til at have 20 inden- og udendørs forlystelse over 42.000 kvadratmeter.

Sidste uge var Messi på plads til præsentationen i Kina.

»Jeg håber at give dem (børnene, red.) en oplevelse, som de aldrig har haft før,« sagde han blandt andet.

Brystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortryde
Brystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortryde

Parken vil benytte sig af 'den mest moderne teknologi' til at kombinere forlystelserne med frie rum til at spille fodbold, lyder det i en udtalelse fra David Xirau, der er ansvarlig i Mediapro Exhibitions.

Så vidt vides har ingen andre fodboldspillere i verden deres egen forlystelsespark.

At det lige er i Kina, at der bliver åbnet en forlystelsespark, er næppe helt tilfældigt. Kineserne har over de seneste år investeret heftigt i fodboldspillere fra det europæiske kontinent, ikke mindst AaBs tidligere angriber Christian Bassogog, som blev solgt for et stort millionbeløb i hvert fald i dansk målestok.

Apropos økonomi er det sikkert også en af drivkrafterne i Messis nye kinesiske engagement, men det er nu ikke fordi, at FC Barcelona-stjernen mangler penge. Messi tjener angiveligt 300 millioner kroner om året alene i den spanske klub. Læg dertil diverse sponsorindtægter fra blandt andre Adidas, og så nærmer vi os et beløb, som selv giver en lommeregner hovedpine.

Ondt i skalden har Lionel Messi nok også haft over sæsonens resultater. FC Barcelona fejlede mesterskabskampen med Real Madrid, røg ud i kvartfinalen i Champions League, som blev vundet af netop Real Madrid efter en forrygende finale, og vandt 'kun' Copa del Rey efter en 3-1-finalesejr over Alavés.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx