Af Mathias Tuxen - 10/06-17 20:33; Opdateret: 10/06-17 20:51

Hun tog et sidste hjerteskærende foto af far og søn: Minutter efter var faren død og sønnen i livsfareHun tog et sidste hjerteskærende foto af far og søn: Minutter efter var faren død og sønnen i livsfare

Et billede af en far og søn, der sidder og fisker sammen, mens solen går ned, fortæller en tragisk og hjerteskærende historie. En historie om en fars kærlighed til sin søn, men også om den tragiske ulykke, som fandt sted i sekunderne efter, at billedet blev taget.

storybild

(Billede: Facebook )

I tirsdags havde Malik Williams nemlig taget sin 6-årige søn, Jaden, ud for at fiske på Mississippifloden i den amerikanske by Moline i staten Illinois.

16-årige Riley Gomez gik langs vandet, hvor hun forevigede øjeblikket af en far og hans søn, der sad i solnedgangen og fiskede på molen. Hun vidste på det tidspunkt ikke, at det ville blive det sidste billede af de to sammen. Det fortæller nyhedsmediet, WGAD.

Video vælter nettet: Hvorfor ryger dronningen en joint?
Video vælter nettet: Hvorfor ryger dronningen en joint?

Samme aftenen fik det lokale politi et opkald om, at der var flere personer i vandet ved fiskebroen, som ligger på en biflod til USA’s næststørste flod, Mississippifloden.

Kort efter Riley Gomez tog billedet af den lille familie, så hun pludselig, at 6-årige Jaden ikke længere sad på broen og fiskede. Han var faldet i vandet.

I samme sekund sprang drengens far også i vandet for at redde sin søn.

»Han var helt panisk, da jeg så ham hoppe i vandet, hvor han prøvede at få fat på sin søn, men pludselig druknede han,« fortæller Riley Gomez om den tragiske ulykke, hun pludselig blev vidne til.

Prins William åbner op om sin mors død: Dette ærgrer han sig mest over, at hun aldrig oplevede
Prins William åbner op om sin mors død: Dette ærgrer han sig mest over, at hun aldrig oplevede

Inde på bredden hørte hun drengens mor råbe, at ingen af dem kunne svømme. En anden forbipasserende hørte skrigene og råbene fra vandet og løb med det samme derhen for at hjælpe. Manden sprang i vandet, hvor han fik reddet 6-årige Jaden op på land, men han kunne ikke få fat på faren.

Malik Williams var druknet i forsøget på at redde sin søn.

Fire brandstationer samt det lokale politi blev hurtigt involveret i eftersøgningen på Malik Williams, som de først fandt dagen efter i nærheden af det område, hvor ulykken fandt sted. På bredden ventede flere familiemedlemmer på information om 25-årige Malik Williams forsvinden. Her beskrev hans bror ham som en hårdtarbejdende familiefar, der ikke tøvede et sekund, før han hoppede i vandet for at redde sin søn, selvom han ikke kunne svømme.

Den nærmeste familie er i dag taknemmelige for det smukke billede af far og søn, der blev taget sekunder, før ulykken fandt sted. Billedet er alt, vi har tilbage nu, forklarede Malik Williams bror.

Tragedie i Texas: To børn døde i stegende varm bil
Tragedie i Texas: To børn døde i stegende varm bil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx