Af - 28/11-16 11:08

Kvinde delte sexfantasi på nettet: Nu lægges hun for hadKvinde delte sexfantasi på nettet: Nu lægges hun for had

Kan du forstå, hvorfor folk bliver provokeret?

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og se, om du kan finde din, og få samtidig afklaret, hvad fantasien siger om dig. Har du drømt, at du blev tilbedt og tryglet om sex? Så kan det være fordi, du har lavt selvværd og er bange for, at du ikke er tilstrækkelig rent seksuelt, mener den britiske sexolog Tracey Cox, Har du haft en våd drøm om din kærestes bedste ven, din venindes far eller din chef? Alt det vi ikke kan få, vil vi gerne have - specielt når det kommer til sex, lyder forklaringen fra sexologen. Du mener selv, du er rigtig god i sengen. Og hvis du ser andre have sex, kan du jo sammenligne dig selv med dem og måske give dem et tip eller to, mener altså Tracey Cox. Du har lyst til at udforske noget nyt, måske er du nysgerrig på at have sex med en fra dit eget køn, og så har du måske en skjult trang til at vise dig selv frem, mener Tracey Cox. Det er måske ikke overraskende et udtryk for en lidt narcissistisk tankegang. Drømmen om at lade sin nøgne krop hylde af et jublende publikum, som vil betale penge for at se på - det er ret åbenlyst, ikke? Det handler om magt, mener Tracey Cox. Denne fantasi har nogle biologiske undertoner, mener Tracey Cox. Nogle dyr får kun ægløsning, hvis hannen bider dem, skriver hun. Men fantasien kan også handle om, at man føler behov for at blive straffet for at gøre noget, vi ikke burde (som at have sex). 1. Sex med en der er yngre handler om at få et selvtillidsboost: Jeg kan stadig, jeg er stadig lækker. 2. Sex med en der er ældre handler om lidt af det samme, fordi den ældre betragtes som klogere, rigere og mere intelligent. Så det er et kompliment, at personen vil have sex med dig. Medmindre det handler om et fader-kompleks, skriver Tracey Cox. Det her handler om opmærksomhed og anerkendelse. Dine kundskaber under lagnet er åbenbart så gode, at de kan klare at blive vist frem for alle. Eller måske er du bare lidt af en rebel, som har lyst til at gøre noget, du (mange steder i hvert fald) ikke må. Denne fantasi er særligt populær blandt generte kvinder, som ikke er særlig krævende i hverdagen. Og den kan være et udtryk for, at kvinden har lyst til at dominere og nyde følelsen af kontrol, som de ikke udøver normalt, fordi, skriver Tracey Cox, de er bange for, at de så ikke er feminine nok. Hvis du har sex med en, du ikke kender og aldrig kommer til at kende, så kan du give slip på dig selv og din vildskab uden at skulle bekymre dig om, hvad han eller hun tænker. Det er sex helt unden følelser, efterspil eller forklaringer. Du vil have det råt, følelsesforladt og primitivt, siger Tracey Cox.

Din sexfantasi kan afsløre mere om dig, end at du har en kinky tankegang.

Nogen tænder på beskidte dametrusser, nogen bliver voldsomt liderlige ved tanken om gruppesex, mens andre tænder på at dyrke sex på offentlige steder.

Der finder mange forskellige sexfantasier, men det er langt fra alle, der falder i god jord, når man åbner op for dem.

Det erfarede en midaldrende kvinde for nyligt, da hun på det engelske forældreforum Mumsnet delte sin sexuelle fantasi efter at have forklaret, at sexlivet i hendes forhold dog var blevet mindre vildt, end det plejede.

Men efter alt er dømme har det midaldrende par stadig et vildere sexliv, end hvad man normalt hører om:

Når vi går i biografen, elsker han at røre ved mig, og de sidste gange, vi har været i biografen, endte vi med at onanere på hinanden, indtil vi begge kom.
Det skriver kvinden på Mumsnet.

Det siger din frækkeste fantasi om dig
Det siger din frækkeste fantasi om dig

Hun tilføjer, at filmene har været anbefalet til folk over 15 år, hvilket betød, at der ikke sad nogle børn i biografen.

- Vi plejer også at vælge de film, der går tidligt på aftenen, hvor der ikke er så mange mennesker. Sådan undgår vi at sidde ved siden af nogen, skriver hun.

Hendes indlæg startede en ophidset debat, hvilket var bemærkelsesværdigt. De hårde toner og vrede brugere hører ellers ikke normalt til på det ellers rimelig fredelige forældreforum, skriver Independent.

- Jeg er ked af at sige det, men I er begge ulækre, og I er sexkrænkere, skriver en bruger på Mumsnet.

Så hårdt er det for din kæreste at blive afvist i sengen
Så hårdt er det for din kæreste at blive afvist i sengen

En anden bruger kommenterer med, at der findes steder, som er egnet til disse sexuelle lyster, og at ægteparret bør lade være med at gøre det i biografen, fordi det nu om dage er en dyr fornøjelse at se film på storskærm.

- Du har tydeligvis ingen grænser, og du virker umoden, skriver en tredje person.

Lad være med at gør andre mennesker til en del af dit sexliv, ved mindre de selv er opmærksomme på det.
Det skriver en anden bruger.

Størstedelen af folks kommentarer handler om, at de er forarget over kvindens opførsel i biografen, og mange opfordrer hende til at få mere selvkontrol.


LÆS OGSÅ: 13 sindssyge sex-love der kan sende dig i fængsel på ferien

LÆS OGSÅ: 10 piger deler deres oplevelser med analsex: - Jeg sprøjtede fyren til med lort

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx