Af Christian Winther Johansen - 20/08-17 11:12

Blogger fik større bryster live på Facebook: 'Jeg vil være ærlig for mit publikum'Blogger fik større bryster live på Facebook: 'Jeg vil være ærlig for mit publikum'

En amerikansk blogger fik fredag en brystforstørrelse, som hun valgte at sende live på sociale medier i samarbejde med sin kirurg.

storybild

ARKIVFOTO (Billede: Reuters)

Ashley Devonna var fredag morgen lokal tid under kniven hos plastikkirurgen Dr. Farah Khan for at få forstørret sine bryster. På sin YouTube-kanal, hvor Devonna har mere end 225.000 følgere, har hun lavet videodagbøger både før og efter indgrebet, mens selve indgrebet blev sendt live på hendes Instagram og på kirurgens Facebook-side.

Devonna, der kommer fra Texas, har tidligere delt videoer af hendes mindre kosmetiske indgreb i ansigtet, men har nu valgt, at hele verdens skal kunne følge med i det største og mest private indgreb, hun har fået.


Crop Top: @prettylittlething Biker Shorts: @prettylittlething Perspex Heels: @egoofficial #ashleydstyle

Et opslag delt af Ashley D. (@msashleydevonna) den


Hun føler, at det var det rigtige at gøre, i forhold til at fastholde ærligheden over for hendes faste følgere.

- Jeg er så åben, som man kan være. Selvfølgelig kan jeg lide at være gennemsigtig og ærlig over for mit publikum. Det giver mig en følelse af, at de kan relatere til mig, og at de rigtigt kan se mig gennemgå forskellige livsstadier, siger hun til lokalmediet Dallas Observer omkring, hvorfor hun har valgt at vise operationen frem.

Dr. Farah Khan mener ligeledes, at det kan være godt at forsøge at ramme de mennesker, der kunne overveje et sådant indgreb, der, hvor de tilbringer mest tid.

- Nu til dags lever vi vores liv på sociale medier, og jeg tror, at specielt den yngre generation kommunikerer her, og de vil være åbne for deres familie, venner og følgere, siger plastikkirurgen til amerikanske Pix11.

Projektet har dog mødt modstand fra fra to plastikkirurger, som engelske Independent har talt med. Afshin Mesahebi, der er plastikkirurg og medlem af den britiske forening for æstetisk plastikkirurgi, ser en ærgerlig tendens i det.

- Kirurger bruger ofte live streaming i forbindelse med træning, men sådan noget her viser ikke det fulde billede, omfanget af indgrebet og risicier forbundet men implantater. Desværre får disse patienter ofte gratis indgreb, mens kirurgen kun gør det for reklamen, siger Afshin Mesahebi til mediet.

Den prisvindende kirurg Dr. Tijion Esho bakker op om sin kollega, mens han dog anerkender formålet i at forsøge at ramme de unge mennesker med viden på de sociale medier.

- Hvis det er præsenteret på en måde, der både viser fordelene og risicierne, hvis det er informativt i forhold til at belære patienten og de, der er interesserede i proceduren, så kan det være et brugbart redskab. Men hvis individets intention er at sensationalisere og blot skabe en buzz omkring sig selv, er det at trivialisere et seriøst indgreb, som potentielt kan bringe mange mennesker i fare, fortæller Esho til det engelske medie.

Du kan på Dr. Farah Khans Facebook-side se flere forskellige klip fra Ashley Devonnas brystforstørrelse. Vi skal dog advare mod billeder, der kan være stødende for nogen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx