Af Ritzau - 01/04-17 16:51; Opdateret: 01/04-17 17:22

Alle anholdte efter London-angreb er løsladtAlle anholdte efter London-angreb er løsladt

Den sidste af de personer, der blev anholdt efter terrorangrebet i London for 10 dage siden, er løsladt.

storybild

Politifolk går foran en demonstration lørdag, hvor medlemmer af højrefløjsgrupperne Britain First og English Defence League var samlet under banneret "March Against Terrorism". (Billede: Scanpix/Daniel Leal-olivas)

Britisk politi har lørdag løsladt den sidste af de personer, der var anholdt i forbindelse med angrebet ved det britiske parlament i London 22. marts.

Den sidste løsladte er en 30-årig mand, som blev anholdt i byen Birmingham fire dage efter angrebet. Han var mistænkt for at have været med til at forberede angrebet.

Det oplyser politiet i en meddelelse.

Fire mennesker blev dræbt, da den 52-årige Khalid Masood først kørte en bil ind i en menneskemængde på Westminster Bridge og derpå stak en betjent ihjel.

Kort efter blev han selv skudt og dræbt af politiet.

Alle de anholdte var mistænkt for at være ved at forberede terrorangreb. Det har politiet i London tidligere oplyst.

Politiet har også tidligere meddelt, at Masood formentlig handlede alene ved angrebet i London.

Britiske medier har skrevet, at Masood anvendte den krypterede beskedtjeneste WhatsApp i minutterne inden angrebet. Derfor har politiet været opmærksom på, om der kunne være flere involveret i angrebet.

- Mens vi på nuværende tidspunkt mener, at Masood handlede alene i udførelsen af angrebet, vil vores efterforskning fortsætte for at fastslå, om der var andre involverede på nogen måde, sagde chefen for politiet i London, Craig Mackey, onsdag.

Den militante islamistiske organisation Islamisk Stat har taget skylden for angrebet, men politiet har ikke hidtil fundet beviser, der peger i den retning.

Derimod tyder det på, at Khalid Masood efterlignede den enkle form for angreb, der også tidligere er set i den franske by Nice og i Tysklands hovedstad, Berlin.

Islamisk Stat har opfordret sine tilhængere i vestlige lande til at gennemføre angreb.

Angrebet i London 22. marts er det værste i Storbritannien siden angrebet mod Londons transportsystem i juli 2005, hvor 52 mennesker blev dræbt.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Mand fik sin penis slemt i klemme...
bt.dk
Verdensstjerner gik fra hinanden...
bt.dk
Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx