Af - 22/07-14 13:33; Opdateret: 25/07-14 01:07

Ny sexvideo fra ferieø: Par har sex mellem bilerNy sexvideo fra ferieø: Par har sex mellem biler

Et ungt par er blevet filmet, mens de har sex mellem et par parkerede biler ved højlys dag.

storybild

The Mirror har ikke ønsket at offentliggøre selve videoen, da de mener, at den er for "ulækker". (Billede: The Mirror)

Roen har knap lagt sig i den farverige ferieby Magaluf på Mallorca, efter at en 21-årig kvinde blev filmet, imens hun gav 24 mænd et blowjob på en pub crawl i byen, før en ny sexsag truer festbyens i forvejen hårdtprøvede ry.

I en video, som den britiske avis The Mirror er kommet i besiddelse af, bliver et ungt par nemlig filmet, mens de dyrker sex mellem et par parkerede biler ved højlys dag.

Mallorca ramt af blowjob-skandale
Mallorca ramt af blowjob-skandale

Ifølge videoens oplysninger, er der tale om britiske turister, der ikke lader sig forstyrre af forbikørende biler under deres to minutters hede seance, skriver The Mirror.

Videoen slutter med, at den unge kvinde kravler ned fra manden, der rækker hende en serviet, mens hun får styr på sin nederdel.

20-årig dansker død på ferieø
20-årig dansker død på ferieø

Calvia-området, der tæller Magaluf og fire andre feriebyer, er særligt populær blandt briterne, men nu har borgmester Manuel Onieva efterhånden fået nok af deres skandaløse opførsel på ferieøen.

- Jeg kan kun udtrykke min massive afstandtagen og vrede mod det, der foregår i en video, der lige nu florerer på de sociale medier, siger han til den britiske avis.

LÆS OGSÅ: Afsted til solen: Her vil danskerne på ferie

LÆS OGSÅ: Spansk prinsesse anklages for skattefusk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx