Af - 27/01-14 21:45

Tragisk: Studerende springer nøgen i dødenTragisk: Studerende springer nøgen i døden

En ung mand sprang i døden fra et tag i New York i morges.

storybild

(Billede: Instagram)

En 19-årig mand i New York begik selvmord i morges. Vidner mener, at han var på stoffer.

Ung løbestjerne tog dette billede og sprang i døden
Ung løbestjerne tog dette billede og sprang i døden

Det var den først dag med undervisning på forårssemesteret for Titan Lee-Hai, der gik på New York University. Tidligt i morges hoppede han 15 etager ned fra en af New York Universitys sovesale. En studerende har fortalt The New York Post, at han havde festet med en ven inden.

En anden studerende har berettet om, hvordan Titan Lee-Hai nøgen gik ind i en elevator i bygningen og slog ham i hovedet uden grund.

Læger kaster lykkepiller efter børn og unge
Læger kaster lykkepiller efter børn og unge

- Jeg var den sidste, der så ham i live. Jeg var i elevatoren, og så gik han bare ind og slog mig i ansigtet og spurgte mig, hvor han var. Han var nøgen, da han kom ind i elevatoren. Det var ret tydeligt, at han ikke var ved sine fulde fem. Han havde ingen fornemmelse af, hvor han var, eller hvad klokken var. Det så ud som om, han var påvirket af stoffer. Mange stoffer, siger Shazim Khurshid.

Ifølge Shazim Khurshid tog Titan Lee-Hai, der boede på 2. sal, elevatoren til toppen af bygningen og åbnede døren ud til taget. Det startede en alarm, der fik de andre studerende i bygningen til at flygte ud, inden han enten faldt eller hoppede i døden.

Leder efter redningsmand: Stoppede Jonnys dødsspring
Leder efter redningsmand: Stoppede Jonnys dødsspring

Han blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor han blev erklæret død.

Politiet i New York betragter dødsfaldet som selvmord, men fordi, han muligvis var påvirket af stoffer, er det uklart, om han sprang eller faldt.

- Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at en studerende er blevet fundet død i gården til den bygning, hvor han boede. Det virker til, at han døde fordi han faldt ned fra bygningens tag, siger John Beckman, der er talsmand for New York University.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx