Af - 16/03-16 22:31

Far udvikler syg plan online for at kunne misbruge sin datterFar udvikler syg plan online for at kunne misbruge sin datter

Som om det ikke var slemt nok at misbruge sin egen datter, så er det kommet frem, at en mand i USA havde lagt en syg online-plan mod sin datter op indtil begyndelsen af misbruget.

storybild

En far i USA står til 250 års fængsel efter at have udviklet en ondsindet plan online, der skulle ende med, at han kunne misbruge sin datter. (Billede: Damian Dovarganes)

I USA er en mand på 41 år dømt for at misbruge sin 14-årige datter efter et længerevarende plot online, hvor han på en ondsindet måde fik tilsneget sig nøgenbilleder af hende. Det skriver Daily Mail.

Manden havde udgivet sig for at være en 16-årig dreng på henholdsvis Instagram og en SMS-tjeneste. Han endte med at blive ‘kærester’ med sin datter online og fik på den måde luret nøgenbilleder ud af hende.

Svigermor fra helvede: Delte nøgenbillede af 12-årig eks-svigerdatter
Svigermor fra helvede: Delte nøgenbillede af 12-årig eks-svigerdatter

Efter et stykke tid ville datteren ikke mere, hvilket fik drengen, som altså var faren, til at true med at sende nøgenbillederne af datteren til hendes far - altså sig selv.

Det hele endte med, at faren kontaktede sin datter, ved at udgive sig som drengens mor, og fortælle sin datter, at drengen havde begået selvmord. Faren fortalte senere sin datter, at drengen, havde sendt ham nøgenbillederne inden selvmordet.

Far dømt for groft misbrug af døtre på 12 og 14 år
Far dømt for groft misbrug af døtre på 12 og 14 år

Det var derefter, at han af uransagelige årsager begyndte at misbruge sin datter.

Misbruget blev opdaget, ved at datteren fortalte det til en skolesygeplejerske, og derefter rullede lavinen. Den syge plan kom frem i lyset, og faren står nu til at blive dømt til 250 år bag tremmer.

Anklage: Brugte lægestilling til at få sex
Anklage: Brugte lægestilling til at få sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Otte mænd fængslet efter knivstikkeri
bt.dk
Skidt nyt for landsholdet: Danmarks...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx