Af - 13/05-15 19:22

TV: Jetpack-tur over Dubai er det vildeste, du kommer til at se i dagTV: Jetpack-tur over Dubai er det vildeste, du kommer til at se i dag

I dette tilfælde må du gerne smække fødderne op på bordet. Læn dig tilbage, hent en kold cola og nyd 11 minutters flyvende, futuristisk og fantastisk jeckpack-tur.

Er det en fugl? Nej. Det er det ikke. Og det er heldigvis heller ikke 'Emil Stabil'. Nej, det er 'Jetman' - ikke en superhelt, men to dygtige jetpack-pionerer.

Yves Rossy og Vince Reffet er folkene bag 'Jetman Dubai'-holdet. Rossy bliver kaldt en pionér indenfor flyvning med jetpacks, efter at han i 2004 opfandt en type jetpack med vinger, han kunne flyve med. - Deraf navnet 'Jetman'. Og nu har taget den yngre Vince Reffet under sine... vinger.

TV: Her frier han til sin kæreste i 3000 meters højde - og taber ringen!
TV: Her frier han til sin kæreste i 3000 meters højde - og taber ringen!

Reffet er en erfaren faldskærmsudspringer med over 15.000 spring udført. Han har blandt andet sprunget fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og over Mont Blanc. Men siden 2009 har han trænet jetpack med Rossy, og de har vist ikke bare slappet af i de seks år.

TV: Vild video - kolliderer næsten med fly
TV: Vild video - kolliderer næsten med fly

Videoen er nemlig afsindigt imponerende, når de elegant flyver ind og ud mellem Dubai-skyskrabere i finurlige formationer. Og samtidig er jetpack-teknologien her, det tætteste vi hidtil er kommet på den, vi alle har set i film og computerspil. De skal bruge en helikopter for at komme i gang, men når først de er i gang, kan de flyve i helt op til et kvarter med hastigheder på mellem 180 og 300 kilometer i timen.

Vil du vide mere, kan du tjekke deres website HER.

Av: Hopper med faldskærm piercet fast på ryggen
Av: Hopper med faldskærm piercet fast på ryggen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx