Af - 22/03-15 15:09

Derfor skal du gå tilbage til din eks, hvis du vil have et lykkeligt forholdDerfor skal du gå tilbage til din eks, hvis du vil have et lykkeligt forhold

Vil du have en kæreste, der gør dig lykkelig resten af livet? Så viser et nyt studie, at du skal kontakte din ekskæreste, hvis han eller hun lever op til disse krav

storybild

Saidee Bailey og Beau Samuelson mødte hinanden, da de gik i folkeskolen. 20 år efter blev de forlovet. (Billede: Polfoto)

Tænker du nogensinde på din første store kærlighed? Hvorfor det ikke blev jer, og om det ville gå, hvis I mødte hinanden nu?

Et nyt studie viser, at du måske ikke bare skal nøjes med at lege med tanken, men at du skal sende din første kærlighed en besked og se, om han eller hun er ledig.

Det skriver psychologytoday.com.

TV: Er en af de to her din kommende kæreste?
TV: Er en af de to her din kommende kæreste?

Et studie har vist, at 80 procent af personer, der finder sammen med en af deres første store forelskelser, ender med at gifte sig efter fem år. Og den type ægteskaber holder langt bedre end de traditionelle ægteskaber.

Skilsmisseraten i USA for førstegangsægteskaber er på 47 procent, men par, der har været forelskede som unge og mødes igen som ældre, har en skilsmisseprocent på kun to procent.

Der er altså 89 procent chance for at blive sammen med din ungdomskærlighed, hvis I gifter jer som voksne. Og de par, der havde været hinandens første store kærlighed, rapporterede også om lykkelige forhold og et mere tilfredsstillende sexliv.

TV: Overraskende video minder os om, hvad kærlighed egentlig er
TV: Overraskende video minder os om, hvad kærlighed egentlig er

Det er dog ikke alle slags ekskærester, der dur. Ifølge Dr. Nancy Kalish, der står bag studiet, skal din ekskæreste opfylde disse krav:

- I skal være unge, da I mødtes. De fleste lykkelige par var yngre end 22 år, da de mødte hinanden. Nogle var endda fem år eller yngre.

- I slog op på grund af udefrakommende omstændigheder - ikke fordi I ikke var glade for hinanden. Men måske flyttede den ene, I startede på forskellige skoler, eller I følte, I var for unge.

- I har været fra hinanden i ti år eller mere.

Nyt studie: Derfor skal du vise din kærlighed på Facebook
Nyt studie: Derfor skal du vise din kærlighed på Facebook

- Din første kærlighed var vigtig for dig. De par der havde succes med at finde sammen var par, der huskede den anden som noget helt særligt og havde for eksempel gemt breve, billeder og lignende.

- Når du møder din ekskæreste igen kan du med det samme mærke, at han eller hun ER den eneste ene. Det var ikke alle par, der blev kærester med det samme, men de kunne mærke kemien fra det øjeblik, de så hinanden igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx