Af Mads Brandsen - 29/09-17 16:53

Emma havde købt fødselsdagsgave til kæresten, da han slog op – men så fik hun en god idéEmma havde købt fødselsdagsgave til kæresten, da han slog op – men så fik hun en god idé

Hun fik heldigvis en rigtig god idé, så gaven ikke gik spildt

storybild

Man siger, at en ulykke sjældent kommer alene.

Det kan Emma Vowell fra Indiana i USA nok berette om. Ikke nok med, at kæresten slog op med hende – han gjorde det også kort før sin fødselsdag, hvilket efterlod Emma Vowell med en overflødig fødselsdagsgave - nemlig et faldskærmsudspring.

Det skriver det australske kvinde-medie 9Honey.

Og så var gode råd jo dyre. Men Emma udtænkte en plan: Hun opdaterede sin Tinder-profil og efterlyste en lækker fyr, der var klar på en tur i faldskærm sammen med hende.


'Nul procent af mig har lyst til at være sammen med dig', tilføjede hun – og kom dermed alle forventninger om en romance i luften i forkøbet.

En enkelt modig kandidat, Austin Bates, svarede hurtigt og efterspurgte hendes krav til den kommende med-udspringer.

'Jeg bliver nødt til at gå en tur med min hund nu, fordi han er ved at æde min sofa igen, men jeg kan sende dig en ansøgning i morgen', skrev han, der er femte års-student og personlig træner.


Næste morgen havnede der ganske som lovet en ansøgning i Emma Vowells indbakke – og hun spurgte straks sine Twitter-følgere til råds.

Austin Bates tilbød hende at kompensere for udspringet gennem gratis personlig træning, mad og huslejetilskud og en uges fri transport til universitetet i hans Jeep. Endelig tilbød han hende også at gå ture med hans hund.

Der var andre kandidater til 'jobbet', men Twitter-brugerne var ikke i tvivl – og Emma Vowell endte også med at sige ja til Bates.

De har mødtes til kaffe og har booket tid til faldskærmsudspringet sidst i oktober.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Mourinho parkerede bussen: Sevilla...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx