Af - 12/12-16 19:30

Nettet klør sig i nakken over denne test: Kan du spotte dukken på billedet?Nettet klør sig i nakken over denne test: Kan du spotte dukken på billedet?

Der er legetøj i mange forskellige farver, men kun ét sted på billedet er der en dukke. Kan du finde den?

Bildstrecke im Grossformat »
Kan du finde hende? Hvis ikke, så klik videre og få lidt hjælp. Dukken er inden for den sorte firkant. Du behøver dermed ikke at lede efter dukken i billedets højre side og øverst i billedet. Hvis du stadig ikke kan finde dukken, så klik videre. Nu indskrænker vi området, hvor dukken kan være. Dukken er inde i den sorte firkant et sted. Hvis du stadig ikke kan finde dukken, så klik videre og få hjælp. Den tredje hjælp er en ledetråd: Vi kan oplyse dig om, at dukken er en pigedukke, som har orange hår og blå kjole. Hvis du stadig ikke kan finde dukken, så klik videre og få hjælp. Nu har vi gjort firkanten, hvori dukken befinder sig på billedet, endnu mindre. Kan du stadig ikke finde hende? Hvis du stadig ikke kan finde dukken, så klik videre og få hjælp. Nu er firkanten så lille, at du da må kunne se hende? Hvis du stadig ikke kan finde dukken, så klik videre og få hjælp. Dukken har gemt sig bag den gule telefon, under den gule kylling. Hun har organge hår og blå kjole på. Elsker du at teste din hjerne, så klik videre og få endnu en kan-du-finde-tingen-der-gemmer-sig-på-billedet-test. Denne gang har vi byttet dukken ud med en balletdanser. Hvis du ikke kan finde balletdanseren, så klik videre og få hjælp. Inden i den røde firkant er balletdanseren. Hvis du stadig ikke kan finde hende, så klik videre og vi indkredser området hvori, balletdanseren er. Balletdanseren er et sted inde i firkanten. Få mere hjælp ved at klikke dig videre. Hvis du stadig ikke kan se balletdanseren, så afslører vi om to billeder, hvor hun er. Ej.. Nu må du altså kunne finde hende?! Men hvis det stadig kniber, så klik dig videre til næste billede. Der VAR hun JO!

Klik dig gennem galleriet, hvis du vil have hjælp til at finde dukken.

En panda, der gemmer sig i sorte og hvide farver, og julemænd, hvor kun én har en sæk fyldt med penge.

Der findes uendelig mange billeder, hvor det gælder om at spotte afvigelsen, og her har vi endnu et billede, der sætter gang i hjernegymnastikken.

Her skal du finde én dukke blandt et hav af forstyrrende elementer.

Denne "legetøjsudfordring" er lavet af et udenlandsk onlinefællesskab for mødre, kaldet 'Channel Mum'.

- Ved det første kig ligner billedet en hver mors mareridt, når børnene har åbnet alle deres gaver i stuen juleaften, siger en talsperson fra 'Channel Mum' til DailyMail og fortsætter:

- Det er ret udfordrende, men det burde ikke tage længere tid end den tid, det tager at rydde op efter det brugte gavepapir juleaften.

Se om du kan finde dukken og hvor lang tid, det tager dig.

Hvis du elsker test som denne, så scroll ned og find flere billeder, der vil udfordre din hjerne.

Kan du finde kæledyret på dette billede? Hvis ikke, så scroll ned.

Her er kæledyret. Forstår du det dog stadig ikke? Så scroll videre ned

Det er en hund!

Endnu en udfordring: Kan du spotte fejlen på dette billede? Hvis ikke, så scroll ned og få svar.

Her er svaret.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kan du spotte sexlegetøjet?

LÆS OGSÅ: Kan du spotte, hvad der stikker af på disse 10 fotos?

LÆS OGSÅ: Hemmeligt og frækt budskab lå gemt i dette foto i 12 år: Kan du spotte det?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx