Af - 08/08-14 14:09

Mystisk tand voksede inde i mands næseMystisk tand voksede inde i mands næse

En elfenbenshvid knoglemasse havde ikke fundet sit rette sted hos en ung saudiarabisk mand.

storybild

(Arkivfoto) (Billede: Polfoto)

En 22-årig fyr fik sig noget af en overraskelse, da han fandt ud af, hvad der var årsagen til, at han havde haft næseblod med jævne mellemrum i tre år. Et besøg hos lægen viste nemlig, at der var en vokset en tand ud i næsen på ham.

Fundet af tanden kunne lægen ikke helt forstå. Derfor måtte han lige søge om ekspertråd fra en tandlæge, der kunne bekræfte, at den én centimeter lange klump var en tand, skriver livescience.com.

Forbavselsen blev kun ekstra stor, da manden, der kommer fra Saudi-Arabien, ikke havde haft problemer med sit mundtøj tidligere. Alle tænder var nemlig placeret korrekt i munden på ham.


- Det er usædvanligt tilfælde af en ekstra tand – i hvert fald, det mest imponerende foto, jeg nogensinde har set. Jeg har faktisk aldrig set en tand derinde, siger tandlæge og professor på Iowa Universitet John Hellstein omkring det billede, der er blevet taget, inden tanden blev taget ud.

Den uheldige mand, der havde tanden oppe i næsen, har det efter sigende godt i dag, hvor det bliver rapporteret, at han ikke havde næseblod mere, da der var gået tre måneder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx