Af - 07/04-16 17:26

Kæmpe hit i USA: Ny veninde-Tinder på vej til DanmarkKæmpe hit i USA: Ny veninde-Tinder på vej til Danmark

En app, der fungerer som en form for Tinder - dog kun for kvinder og kun til platoniske venindeforhold - har været et hit i USA og er nu på vej til Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

Log på, tag en quiz, beskriv dig selv og mød så dine nye veninder. Det er idéen bag en ny match-app, der vil gøre det nemmere for ligesindede kvinder at mødes og skabe nye platoniske bekendtskaber.

Det skriver det norske nyhedsmedie Verdens Gang (VG).

Appen, som hedder Hey! Vina, har, ifølge VG, været et stort hit i USA, hvor kvinder kan swipe potentielle veninder på samme måde som på Tinder og dermed styrke deres kvinde-netværk, hvis man for eksempel er ny i byen uden venner.

Kondomfirma laver genial reklame på Tinder
Kondomfirma laver genial reklame på Tinder

Før man går i krig med at finde sine fremtidige veninder, skal man fortælle app’en om man er til kaffe eller vin, om man arbejder for at leve eller lever for at arbejde og om man er intro- eller ekstrovert. Det hjælper så med at finde potentielle - og ligesindede - veninder frem, du så kan swipe.

- Vi har helt sikkert ramt en nerve. Der er en voksende kultur blandt kvinder derude, som ønsker at udvide deres netværk med andre ligesindede og seje kvinder, siger én af udviklerne bag app’en, Olivia Poole, til VG.

LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder
LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder

Hun påpeger også overfor den norske avis, at man altså ikke behøver at være ensom eller underlig for at have en lyst til at finde nye veninder.

Planen er, ifølge VG, at app’en skal udvides i Europa i løbet af foråret - dog uden en bestemt dato, da den stadig mangler en del forbedring efter kritik om, at den nemt går ned.


LÆS OGSÅ: TV: Dette sker da komiker agerer kvinde på Tinder

LÆS OGSÅ: Ny app skriver dine søde, sjove eller smarte svar til din flirt for dig

LÆS OGSÅ: Guide: 5 råd til hvordan du møder den rette i fitnesscentret

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx