Far frygter det værste: 16-årige Rebecca mystisk forsvundetFar frygter det værste: 16-årige Rebecca mystisk forsvundet

16-årige Rebecca Watts forsvandt fra sit hjem 19. februar og er ikke set siden. Nu er hendes computer fundet i en skov og to er anholdt i sagen.

Bildstrecke im Grossformat »

#FindBecky

19. februar klokken 10.30 forlader 16-årige Rebecca Watts, også kendt som Becky, sit hjem i den engelske by Bristol. Siden har ingen set hende.

Becky havde sin mobiltelefon og computer med, da hun tog hjemmefra, men havde ikke pakket hverken tøj eller make-up, hvorfor politiet ikke mistænker hende for at have forladt hjemmet med det formål at blive væk.

Kort før hendes forsvinden optog Beckys far en sjov video med den 16-årige, hvor de har det sjovt over et måltid mad. Intet tyder derfor på, at pigen har forladt hjemmet i nedtrykt tilstand. Men hvor er hun så blevet af?

Becky har nu været forsvundet i mere end 11 dage og hendes familie er begyndt at forberede sig på det værste. Hendes far, Darren Galsworthy, er desperat efter at få sin pige hjem og har givet flere følelsesladede interviews til den engelske presse.

Også på Facebook er faderens frustrationer kommet til udtryk på ubehagelig vis:

I beskeden beder Becky Watts' far alle kvinder om at melde det til politiet, hvis deres kærester eller mænd er kommet hjem med uforklarligt blod i underbukserne, da det var "den tid på måneden" for en forsvundne pige.

200 frivillige har hjulpet til i eftersøgningen af pigen, og under denne eftersøgning er hendes computer blevet fundet i en skov. I dag kunne politiet fortælle, at de har anholdt to personer i sagen og det er alt offentligheden ved.

Rebecca Watts' efterlysning er delt mere end 17.000 gange og hashtagget #FindBecky er set mere end 1,8 millioner gange.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx