Af - 02/04-17 10:08

Her er skoen, vi alle har ventet på: Nu kan du få høje hæle til babyerHer er skoen, vi alle har ventet på: Nu kan du få høje hæle til babyer

Hvis bare det var en aprilsnar - men det er det IKKE.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du troede, stiletter var forbeholdt kvinder, der havde ramt puberteten, så kan du godt tro om igen. Et amerikansk firma laver nemlig sko med høj hæl og spidse snuder til babypiger fra nul til seks måneder.

På deres Facebook-side Pee Wee Pumps viser de flere billeder, hvor babyer poserer med de høje hæle. Opslaget viser blandt andet en pige iført pumps og bandana på en motorcykel. Det får flere forargede brugere til at komme med negative kommentarer, der går på, at det sender et forkert signal at give babyer de små sko på.

'Det er ikke ok', skriver Melissa Balinski.

En anden bruger skriver:

'Beklager, men det er forkert. Høje hæle er skabt til at være sexet og voksent. At give babyerne sådan nogle sko er helt forkert! Vi lever ikke de uskyldige tider længere. At reklamere med sådan noget til babyer er sygt! Forældre, der har lyst til at give babyer sådanne sko på, burde have deres hoved undersøgt', skriver Jen Jen.

Mærket Pee Wee Pumps skriver på deres hjemmeside, at skoene hverken er til at kravle eller lege i. De er til for, at børnene kan blive klædt på, så de bliver 'cool' og 'diva-agtige'. Skoene har også navne, som kan vække harme i forhold til, hvad der er børnevenligt. De har navne som 'Vildt barn', 'Diva' og 'Frække'.

På billederne af babyerne er der heller ikke kun baby-stiletterne, der springer i øjnene. Der er nemlig masser af glamour og smykker på 'modellerne', der er pyntet med smykker og fjer. Idéen med de små pumps er, at 'alle mode-mødre skal kunne klæde deres små piger på', og 'skoene skal fuldende outfittet', skriver firmaet på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Twitter går amok over denne beskidte selfie

LÆS OGSÅ: Så meget kan piger tjene på at sælge ét par brugte trusser

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx